Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Perfecte omstandigheden op de Oostenrijkse gletsjers

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Veel skigebieden openen dit weekend hun deuren in Oostenrijk en gaan een lang winterseizoen tegemoet. De condities in de hogergelegen skigebieden is prima en zeker als we het hebben over de gletsjer skigebieden. Strak blauwe lucht, goede sneeuw en een goede temperatuur zorgen voor perfecte omstandigheden op de Oostenrijkse gletsjers. 

De gletsjers delen dan ook massaal jaloersmakende foto’s via hun online kanalen. Waar de temperatuur in de meeste skigebieden juist te hoog is op dit moment, schommelt deze op de gletjsers rond het vriespunt. Niet te warme en niet te koude omstandigheden waardoor de omstandigheden perfect zijn. Heb je nog een paar vrije dagen over in 2015, dan is het zeker een aanrader om richting Oostenrijk te vertrekken. Bekijk de onderstaande foto’s voor een impressie van de Oostenrijkse gletsjers op dit moment.

Stubai

Stubaier Gletsjer

 

Kitzsteinhorn

Kitzsteinhorn

pitztal

Pitztaler Gletsjer

 

Dachtstein Gletsjer

Dachtstein Gletsjer

 

Mölltaler Gletsjer

Mölltaler Gletsjer

 

Hintertux

Hintertuxer Gletsjer

 

Kaunertaler Gletsjer

Kaunertaler Gletsjer

 

Veel skigebieden zijn vanaf dit weekend geopend en hopen op nieuwe sneeuwval zo vlak voor de kerstvakantie. Op dit moment is het namelijk veel te warm waardoor de sneeuwkwaliteit overdag snel achteruit gaat. Benieuwd wanneer het weer gaat sneeuwen? Lees de weer-update van onze Wintersportweerman Hajo!

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in