Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Overnachten op de piste in een pistenbully

Wintersportredacteur

Wat we nu toch tegenkwamen op het internet: een hotel in een pistenbully. Dit lijkt ons wel een hele bijzondere ervaring om een nachtje in door te brengen. Wil je dit nou ook meemaken? Dat kan in het skigebied La Plagne, Frankrijk. Vanaf 21.00u is het mogelijk om je ‘kamer’ te betrekken. De chauffeur zal je naar een hoogte van 2.400 m rijden. Het hotel, Over The Moon, is uniek in zijn soort. De pistebully is uitgerust met ramen rondom, zodat je ’s nachts kunt genieten van het fantastische uitzicht.

Luxe suite

De suite is uitgerust met alle luxe die je maar kan bedenken. Je vindt er een tweepersoons bed, een mini-bar, programmeerbare LED-verlichting, een koffiezetapparaat en een flatscreen. Het dak is transparant, zodat je romantisch onder de sterren in slaap kunt vallen. De chauffeur gaat weer naar beneden zodra de eindbestemming bereikt is. Hij komt je uiteraard de volgende dag wel weer ophalen. Ook heb je beschikking over je privé badkamer met een luxe spa bad.

Beslissen kan nog op vakantie

Om naar de ontmoetingsplaats te komen wordt je opgehaald door een Jaguar of Land Rover met privé-chauffeur. Bij aankomst vind je een ‘love-box’ in de suite, waar alles in zit voor een romantische nacht. Een nachtje slapen in dit luxe verblijf kost €320,-.  Je kan Over The Moon tot 48 uur van tevoren reserveren. Om 7.30u word je weer beneden afgezet, zodat je de volgende dag weer lekker kunt gaan skiën.

In de winter zijn er wel meer romantische verblijven in de sneeuw. In Zwitserland staan er namelijk verschillende huisjes waar je ook een romantische nacht kunt doorbrengen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in