Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Overnachten in een iglo op 2000 meter hoogte

Iglu-Dorf Davos - overnachten in een iglo

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Slapen onder de sterrenhemel, in de sneeuw in een skigebied in Zwitserland, Duitsland of Oostenrijk? In de sneeuwhotels van Iglu-Dorf kun je overnachten in een iglo. En dit is helemaal niet zo oncomfortabel als je misschien denkt. De slaapkamers zijn uitgerust met bedden en dikke slaapzakken zodat je zelfs in -40 graden heerlijk kunt slapen. Daarnaast zijn de Zwitserse iglo dorpen zelfs uitgerust met een sauna en whirlpool.

Overnachten in een iglo

Vanaf augustus kan je je verblijf al boeken in één van de sneeuwhotels van Iglu-Dorf. Dan moet je wel nog een beetje geduld hebben, want het overnachten kan pas vanaf midden december. De iglo’s worden nog gebouwd en met een beetje geluk zijn de sneeuwomstandigheden dit jaar even goed als vorig jaar. Het bijzondere van de iglo’s van Iglu-Dorf zijn de mooie versieringen aan de binnenkant. Er worden sneeuwsculpturen gemaakt ter decoratie. Dit zorgt voor een unieke overnachting in prachtige iglo’s.

Locaties van Iglu-Dorf

Het bedrijf Iglu-Dorf heeft meerdere locaties waar sneeuwhotels gebouwd zullen worden in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te overnachten in de Zwiterse skigebieden Davos Klosters, Gstaad en Zermatt. Daarnaast ook op de hoogste berg in Duitsland, de Zugspitze en in Oostenrijk in Kühtai dichtbij Innsbruck. Benieuwd geworden? Dan kan je hier meer informatie lezen of boeken!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in