Nieuwsalert per mail ontvangen

Navigeren door Ski Amadé met dataskibril

Foto: Ski Amadé

Raak je altijd de weg kwijt in het skigebied en vind je die pistekaart zo moeilijk te lezen? In het Oostenrijkse Ski Amadé hebben ze een oplossing voor je. Het skigebied biedt dataskibrillen te huur aan waarmee je direct naar je favoriete hut aan de piste skiet. 

Samen met het bedrijf Evolaris heeft Ski Amadé een smartphone app ontwikkeld die de belangrijkste informatie over de omgeving direct in je skibril laat zien. Zoals aangegeven kun je de weg naar de gewenste hutten vinden, maar ook naar de juiste liften en de funparks. Bovendien geeft de bril ook je snelheid aan en kun je de status van de liften en pistes aflezen.

datenskibrille1

Foto: Ski Amadé

Skigebieden zien steeds meer in dat digitaal het sleutelwoord is en ook Ski Amadé is hiervan overtuigd. “We willen onze gasten steeds weer noviteiten bieden. Met de data-skibril is er dit keer sprake van een ware revolutie“, aldus Dr. Christoph Eisinger, Managing Director van Ski Amadé.

Dit seizoen liggen 150 skibrillen klaar om verhuurd te worden. Voor € 20,- per dag ben je digitaal verantwoord aan het skiën of snowboarden. Wil je de dataskibril kopen, dan moet je € 699,- neerleggen. We zien jullie ervaringen graag tegemoet.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in