Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie

Lidl’s Alpenfest is weer terug: veel bergspecialiteiten

Wintersportredacteur

Het is erg balen dat we nu niet kunnen genieten van de heerlijke Kaiserschmarrn op een terras aan de piste. Gelukkig verzacht Lidl de pijn met het Alpenfest! Je kunt alweer vanaf afgelopen donderdag verschillende specialiteiten kopen en er thuis van genieten. Misschien wel op je balkon of terras in de zon.

Meer gemis dan skiën alleen

Het winterseizoen is dit jaar niet zo verlopen als vooraf gehoopt. We missen niet alleen het skiën, maar ook het heerlijke eten. Natuurlijk kun je zelf de keuken induiken, maar als je geen kooktalent bent is dat een stuk lastiger. Gelukkig is er een oplossing! Lidl brengt met het Alpenfest de wintersportsfeer naar huis. Met vrienden of familie een digitale kaasfondue op afstand? Geen probleem en zelfs heel erg gezellig!

Alpenfest bij Lidl

De lekkerste producten uit de Alpen zijn deze week weer te vinden in de schappen. Denk aan de kaasfondue, Berner Rösti, verschillende bergkazen en zelfs mini Sachertörtchen. Tijdens een wintersport thema-avond kun je alvast helemaal wegdromen over je volgende skivakantie. De producten zijn vanaf donderdag 8 april tijdelijk te koop.

Houd je tijdens het winkelen aan de regels en veiligheidsvoorschriften. Blijf gezond.

Maak het zelf

Is alles al uitverkocht of ben je een echte keukenprins(es)? Hier hebben wij een aantal heerlijke recepten op een rijtje:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in