Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Interview: zo zijn de huidige omstandigheden in de Alpen

Wintersportredacteur

Of we ons druk moeten maken over de huidige omstandigheden in de Alpen voordat de voorjaarsvakantie aanbreekt? Met de milde temperaturen slinkt het sneeuwdek, maar er ligt echt nog genoeg sneeuw op de pistes. Meer weten? Onze collega Miranda is geïnterviewd door De Telegraaf en die video is te zien.

Meer weten?

Onze collega Miranda is geïnterviewd over de huidige omstandigheden in de skigebieden. Daarin vertelt ze over de goede basislaag die op de pistes ligt, waar je rekening mee kunt houden bij milde omstandigheden en waarom je je echt geen zorgen hoeft te maken over je wintersport:

Nieuwe sneeuwkansen

Gisteren is er in verschillende Oostenrijkse en Zwitserse gebieden een vers laagje sneeuw gevallen op hoogte en dat heeft de pistes goed gedaan. Of er nog meer sneeuw gaat vallen voor de voorjaarsvakantie? De weerkaarten laten op dit moment nieuwe sneeuwkansen zien voor eind volgende week. Op de valreep voor de eerste week van de voorjaarsvakantie kan er vooral in Frankrijk en Zwitserland een flinke laag sneeuw vallen. De hoeveelheden die nu genoemd worden, lopen op tot 30 centimeter verse sneeuw. Ook in de andere wintersportlanden dalen de temperaturen en daar worden we erg blij van! 

Meer over de sneeuwkansen eind volgende week!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in