Nieuwsalert per mail ontvangen

FOTO-UPDATE: Sneeuwrijke dag in Livigno

Wintersportredacteur

Voor opnames van alweer de laatste aflevering van 24 UUR IN dit winterseizoen zijn we te vinden in het Italiaanse wintersportdorp Livigno. En ondanks dat het april is, is het winter. Het is gisteravond begonnen met sneeuwen en sindsdien sneeuwt het eigenlijk de hele tijd door. Hoe dat eruit ziet? Ik laat je enkele foto’s van vandaag en gisteren zien. 

Sneeuwval

Zoals voorspeld komt er sneeuw naar beneden in de Alpen. Dat is ook het geval hier in Livigno. Het is vandaag niet zoveel geweest als eerder voorspeld werd, maar morgen schijnt het helemaal los te gaan. Dat betekent dat er in totaal meer dan een halve meter sneeuw gaat vallen. Niet alleen op de berg sneeuwt het, maar ook in het dorp. De sneeuw blijft beneden nog niet heel erg liggen vanwege de warme ondergrond, maar dat kan niet lang meer duren. Naar verwachting is alles morgenochtend wit en dan zie je op social media uiteraard nog meer foto’s van ons verschijnen.

Foto-update: sneeuwrijke dag vandaag

Voor ons stond vandaag een dagje zonder ski’s op het programma. We mochten op de sneeuwscooter rijden, ontspannen in Aquagranda en even lekker shoppen in het dorp. Een leuk programma dus! Sinds we vanochtend zijn opgestaan heeft het eigenlijk de hele dag gesneeuwd. Soms wat harder, soms wat zachter, maar sneeuw is sneeuw. Zo zag het eruit vandaag.

 

Foto-update: heerlijk dag gisteren

Omdat de sneeuw voorspeld was zijn we een dagje eerder naar Livigno gegaan om al wat mooie skibeelden te kunnen schieten. Dat hebben we gelukkig gedaan. We hebben de hellingen aan beide kanten van het skigebied verkend en ontzettend veel geluk gehad met het weer. Zoals je van ons gewend bent, hebben we niet alleen maar geskied. We hebben ook heerlijk gegeten en gedronken. Maar dit keer hebben we de calorieën wel verdiend, want we moesten zelf omhoog lopen om onze sporen in de sneeuw te zetten.

24 UUR IN Livigno

Wil je weten wat we precies gedaan hebben hier Livigno? Dat zie je binnen twee weken in de laatste aflevering van 24 UUR IN dit winterseizoen. Van wat ik tot nu toe heb gezien aan beelden moet het wel weer een fijne aflevering worden. De vorige aflevering heb ik gepresenteerd, nu heb ik het stokje weer overgegeven aan Miranda. Niets missen? Abonneer je op ons YouTube kanaal.

Naar 24 UUR IN YouTube

Ook in de zomer waren we al te vinden in Livigno. Hoe het er hier dan uitziet? Bekijk de aflevering hier op YouTube.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in