Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

DROOMBAAN: betaald skiën in zes hele vette skigebieden

Wintersportredacteur

Ga jij elke dag met tegenzin naar je werk? Dan is het tijd voor een carrièreswitch. Vandaag zou je zomaar de baan van je dromen gevonden kunnen hebben: betaald skiën in zes hele vette skigebieden. Ben jij gek op wintersport en ga je graag op onderzoek uit naar nieuwe bestemmingen? Solliciteer dan snel.

Betaald skiën

Ski.com heeft een hele vette vacature in de aanbieding. Het bedrijf is voor aankomend seizoen opzoek naar 12 kandidaten die betaald willen gaan skiën in zes hele gave skigebieden. Tot te bestemmingen behoren Chamonix Mont-Blanc, Aspen Snowmass, Banff & Lake Louise, Niseko United, Jackson Hole en Big Sky. Per bestemming worden twee personen uitgekozen.

 

Wintersportliefhebber in hart en nieren

Reis jij graag de hele wereld rond? Ontdek je graag zoveel mogelijk nieuwe en bijzondere bestemmingen? Ga je het liefst het hele jaar door naar de bergen en de sneeuw? Dan is dit dé droombaan voor jou. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een beetje kunt skiën. Een gevorderd niveau is wel echt een vereiste. Daarnaast moet je dol zijn op après-ski en het niet vervelend vinden om kennis te maken met de lokale bevolking. Uiteraard leg je al je ervaringen vast.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Skimateriaal
  • Een GoPro om alles mee vast te leggen
  • Vluchten met United Airlines
  • Een salaris van $ 2000 per persoon, per bestemming
  • Een VIP skitrip waarbij alles wordt betaald
  • De ervaring van je leven

Tip: Ontdek alle dorpen van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Wat moet je daarvoor doen?

Natuurlijk moet je wel wat over hebben voor deze droombaan. Kies één van de zes bestemmingen en maak vervolgens een video. Leg daarin uit waarom jij zou moeten worden uitgekozen en laat weten wat deze ervaring met jou zou doen. Ook is het belangrijk dat je vertelt waarom je juist specifiek voor deze bestemming hebt gekozen. Solliciteren kan tot 29 oktober 2019. Op 19 november worden de kandidaten bekend gemaakt. Heb je tips nodig voor je sollicitatie? Bekijk dan snel deze super vette video van de Nederlander die vorig jaar solliciteerde.

Solliciteer nu!

Niet de eerste droombaan

Overigens is dit niet de eerste droombaan die Ski.com aanbiedt. Ook vorig jaar had het bedrijf een hele vette vacature openstaan. Meer dan 1200 mensen hebben toen gesolliciteerd.

Nog meer vacatures

Is bovenstaande vacature niks voor jou? We hebben ook nog een aantal andere jobs in de aanbieding.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in