Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiinformatie.nl

Vacatures Gerlos: bediening Umbrella Bar en au pair

Wintersportredacteur

Wil jij de komende winter doorbrengen in één van de populairste wintersportdorpen onder de Nederlanders? Dat kan met deze twee vacatures in Gerlos. Voor de splinternieuwe Umbrella Bar wordt een Nederlandse medewerker bediening gezocht en in het dorp is ook nog een gezin dat een au pair zoekt. Iets voor jou?

Seizoen in Gerlos

De afgelopen jaren ben ik veel in Gerlos geweest, waarvan ook twee complete seizoenen. Als ervaringsdeskundige kan ik dus zeggen dat ik het een ontzettend gezellig dorp vind, met een heerlijk skigebied erbij. Een seizoen in Gerlos kan ik dan ook iedereen aanraden. Alhoewel het maar een relatief klein dorp is, is er genoeg te doen. Er zijn veel restaurants, meerdere gezellig après-ski gelegenheden en genoeg mogelijkheden om ook op een andere manier van de sneeuw te genieten dan op het snowboard of op de ski’s. Je kunt in het skigebied bijvoorbeeld heerlijk wandelen, langlaufen, rodelen, snowtuben en zelfs paardrijden.

Werken in Gerlos

Omdat het dorp in Tirol zo populair is onder wintersporters is er ook veel werkgelegenheid. Elk winterseizoen trekken weer vele Nederlanders naar het Gerlos om als skileraar de winter door te brengen. Ook banen in de après-ski worden veelal door Nederlanders opgevuld. Skiles in het Nederlands is daarom meestal geen probleem en ook je biertje kun je eigenlijk overal wel in het Nederlands bestellen. Ook voor de onderstaande vacatures worden nu Nederlanders gezocht.

 

Medewerking bediening bij de Umbrella Bar

De bekende Umbrella Bar heeft dit jaar een metamorfose ondergaan. In plaats van een paraplubar met twee parasols is er nu een compleet nieuw concept neergezet. Dat opent bij aanvang van het nieuwe seizoen. De Umbrella Bar wordt een restaurant en après-ski bar in één. Om wintersporters van eten en drinken te voorzien, wordt er gezocht naar een medewerker bediening. Solliciteren doe je via [email protected]. Je komt dus in dienst bij de skiliftmaatschappij. Betaling is conform de CAO en afhankelijk van je ervaring is een hoger salaris mogelijk. Je kunt in de mail zetten dat je de vacature gevonden hebt via Skiinformatie.nl.

Ook nog gezocht bij dezelfde werkgever: liftmedewerker, kassamedewerker en kok. Meer info vind je hier.

Au pair bij een half Nederlands gezin

De andere leuke vacature in Gerlos deze week is een au pair bij een half Nederlands gezin. Moeder Stephanie beschrijft de job. “Wij zijn een gezin met 3 dochters: Rachel, Sarah en Nina. Rachel is 8 jaar, Sarah is 6 jaar en Nina is 3 jaar oud. Sinds 5 jaar werken wij met een au-pair in de wintermaanden en dit is ons zeer goed bevallen. Wij zoeken van1 december een au-pair tot 20 april 2019.

Wat wordt jou als au-pair in Gerlos geboden?

  • Onderkomen apart van ons huis in een pension. Dit is op loopafstand van ons huis en hier slapen 10 á 15 medewerkers van de skischool. Het pension heeft een gezamenlijke keuken waar je gebruik van mag maken. De tijden dat je bij ons bent kun je uiteraard met ons en met de kinderen eten.
  • De kosten van het verblijf zijn voor ons. Je slaapt op een 2-persoonskamer met een ander Nederlands meisje of op een 1-persoonskamer.
  • Je krijgt een vast maandsalaris.
  • Indien je wilt skiën/snowboarden kun je van ons een seizoens-liftkaart krijgen.
  • 1 á 2 vrije dagen in de week

Wat wordt er van je verwacht?

Voor ons is het erg belangrijk dat je flexibel bent, behulpzaam, sociaal. Heel belangrijk is dat je zelfstandig bent en verantwoordelijkheid kunt nemen, optreden bij de kinderen als zij niet luisteren en het belangrijkste dat je lief bent voor de kinderen. Wij verwachten dat je kunt koken. Wij verwachten geen 5 gangen-diner, ik ben zelf ook niet zo een kok. Maar wij vinden het wel belangrijk dat de kinderen een gezonde en lekkere maaltijd krijgen.

Kortom: Ik zoek een leuke, flexibele meid die van aanpakken weet en die de verantwoordelijkheid op zich durft te nemen om te zorgen voor onze drie meiden. Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds enthousiast om au pair in Gerlos te worden? Stuur dan een mailtje naar [email protected].”

Zien we je deze winter in Gerlos?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in