Nieuwsalert per mail ontvangen

© Wens Chalets

VACATURE: Chalethosts gezocht voor aankomend skiseizoen

Wintersportredacteur

Een heel seizoen werken in de sneeuw. Voor veel wintersportliefhebbers is het een grote droom. Ieder jaar komen er allerlei leuke vacatures voorbij. Van barman/barvrouw tot skileraar of pistenbully bestuurder. Ook vandaag hebben we weer een leuke vacature voor je: chalethost in Frankrijk, Italië of Oostenrijk. Lees snel verder.

Chalethost in de sneeuw

Wens Chalets is op zoek naar enthousiaste chalethosts in Frankrijk, Oostenrijk en Italië. In alle chalets woont en werkt personeel uit Nederland en België. Dat kan individueel, maar ook met partner. Als chalethost ontvang je de gasten, geef je ze meer informatie en houd je alles schoon. Sneeuwdump? Ook het sneeuwruimen van de parkeerplaatsen behoort tot jouw taken. Als je kunt koken verzorg je ook het ontbijt en diner. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inkoop en administratie.

Afhankelijk van de grootte van het chalet, doe je dit alleen of met meerdere collega’s.

 

Functie-eisen

  • Je bent gastvrij, servicegericht en dienstverlenend
  • Koken en wintersport zijn je passie
  • Je bent flexibel, sociaal en prettig in de omgang
  • Hard werken is voor jou geen probleem
  • Je bent minimaal 22 jaar oud
  • Je bent beschikbaar in de periode 16 december 2019 tot 17 april 2020

Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk moet je hard werken, maar daar krijg je wel een geweldig seizoen in de allermooiste omgeving voor terug. Elke dag sta je op met uitzicht op de witte bergen en adem je de frisse berglucht in. Uiteraard is er ook voldoende tijd om zelf de pistes te trotseren. Elke week ontmoet je nieuwe mensen en daar kun je zomaar vrienden mee worden. Wie weet duik je wel een avond samen de après-ski in!

Ben jij dé chalethost van skiseizoen 19/20?

Ben je na het lezen van de vacature helemaal enthousiast geworden en lijkt het je wel wat? Stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar Krista van Wens Chalets. Dat kan via: [email protected]. Meer informatie is te vinden op www.werkenbijwens.nl of www.wenschalets.nl.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in