Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DROOMBAAN: Twee maanden lang de wereld rond skiën of snowboarden

Wintersportredacteur

Twee maanden lang de wereld rondreizen om te skiën of snowboarden en daar ook nog voor betaald krijgen. Het klinkt voor veel van ons als een droombaan en nu kan je ervoor solliciteren! Ski.com biedt de Epic Pass aan: een skipas waarmee je in 7 verschillende landen de pistes kan verkennen. Het aanbod van de Epic Pass is groter dan ooit en ze zijn op zoek naar iemand die dit wil uitproberen en dat met de wereld wil delen.  

Droomreis

Wat houdt deze droombaan, of eigenlijk droomreis, precies in? Ski.com huurt iemand in die in januari en februari 2019 de wereld rondreist met United Airlines. Je maakt een reis door zeven landen, verdeeld over drie continenten. Hierbij ga je langs 18 bestemmingen in Japan, de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk. En dat is nog niet alles. Voor deze reis krijg je je volledige uitrusting van Helly Hansen, Rossignol en Oakley. Daarnaast staat ook de volledige GoPro collectie tot je beschikking voor het filmen van de mooiste afdalingen.

De Epic Pass

Ski.com introduceerde de Epic Pass 10 jaar geleden en inmiddels is het aanbod groter dan ooit. Met de Epic Pass heb je toegang tot 65 van ’s werelds beste resorts en skigebieden in Noord-Amerika, Europa en Japan. Met vier dagen skiën of snowboarden en verblijf heb je je Epic Pass al terugverdiend.

Solliciteren

De ideale kandidaat voor deze baan is iemand die van reizen en skiën houdt, geniet van de lokale keuken en het interessant vindt om een praatje te maken met de locals van het dorp. Daarnaast moet diegene het ook leuk vinden om zijn of haar ervaringen tijdens deze reis vast te leggen in een documentaire. Herken jij jezelf hierin? Maak dan een korte video van maximaal 60 seconde waarin je laat zien waarom Ski.com jou moet inhuren voor deze fantastische reis. Wacht niet te lang, je kan je sollicitatie tot 15 oktober hier uploaden.

BEKIJK OOK: Droombaan in Gerlos

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in