Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze luxe chalets zijn uitgeroepen tot beste Franse Skichalets 2017

Slapen in een echte Rock ’n Roll villa. Wie droomt daar nou niet van? Als je uitgekeken bent op de simpele houten chalets en toe bent aan een beetje meer comfort na een zware dag wintersport, biedt de GC Kollection de oplossing. Zij bouwden luxe chalets in Tignes met werkelijk alles erop en eraan. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het zit in het huis. Ze zijn dan ook niet voor niks uitgeroepen tot beste Franse Skichalets 2017. Ben jij het er mee eens?

Auto’s waar je in slaapt, een zwembad en sauna in huis, een eigen bar, eigen chef en chauffeur. Zomaar een greep uit de luxe die je krijgt bij een verblijf in een van de GC Kollection appartementen. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn de chalets prachtig ingericht. In Tignes vind je drie van dit soort compleet uitgeruste chalets. Elke heeft zijn eigen thema. Zo is er eentje gericht op Rock ’n Love, eentje in het thema van motoren en bijbehorende grootsheid en is er deze winter een nieuwe bijgekomen met het thema Ubud. Hierbij moet je denken aan een natuurlijke uitstraling maar wederom van alles voorzien wat je hartje begeert!

Wat het kost?

Wil je een weekje in een van deze chalets verblijven dan moet je wel je portemonnee opentrekken. Met de kerst ben je ‘maar’ €45.000,- kwijt voor een weekje wintersporten. Hier moet je overigens nog de skipassen en eten op de berg bij optellen. Ach, als je toch geld genoeg hebt? Waarom niet!

Het brein achter de chalets

Guerlain Chicherit is het brein achter deze droomverblijven. Nadat de voormalig free skiër zijn vierde wereldtitel binnen sleepte, besloot hij het roer om te gooien: hij werd rally-driver. Ook hierin bleek de Fransman een talent. Hij won The French Rally Cup, in 2009 ging hij er van door met de FIA Cross Country Rally World Cup en hij won tijdens zijn carrière een aantal etappes van de Dakar Rally. Als stuntrijder was hij de eerste die met een auto een backflip maakte. Een aantal jaar later liet hij de wereld even schrikken toen hij tijdens het uitvoeren van een stunt een enorme crash maakte. Wonder boven wonder kwam hij hier ongeschonden vanaf.

Met zijn oog voor detail en passie voor unieke en innovatieve designs begon hij met het bouwen en inrichten van de luxueuze chalets. In het eerste chalet, Quezac, presenteerde hij herinneringen aan zijn tijd als sportman. Zo staan er bijvoorbeeld motoren en bekers in het huis. Chalet Quezac is in 2017 uitgeroepen tot Beste Franse Skichalet.

Luxe Chalets

Alle drie de luxe chalets baden in het comfort. Om een impressie te schetsen, nemen we je mee naar het Rock ‘N Love Chalet. Hier zijn de kinderbedden gemaakt van de welbekende Volkswagenbusjes. Verder heeft de kinderkamer de beschikking over diverse spelcomputers en een drumstel. De vier ‘gewone’ kamers zijn allen uitgerust met een kingsize bed en een eigen badkamer inclusief bad. De woonkamer lijkt net uit de set te komen van een Amerikaanse film. De pooltafel die in het midden van de kamer staat, is gebouwd van een Mini-Cooper. Daarnaast is er een goed gevulde bar ingebouwd en zijn er schuifdeuren naar het balkon waar een jacuzzi staat om na een dag in de sneeuw het lichaam weer te laten herstellen. Heb je na het skiën nog wat energie over? Dan loop je gewoon even naar beneden. In het Rock ‘N Love Chalet bevindt zich in de kelder namelijk een privé sportschool. Daarnaast kan je ook baantjes trekken in je eigen zwembad.

Ben je na een een drukke dag liever toe aan een avond bankhangen en televisie kijken? Ook daar heeft Guerlian Chicherit aan gedacht. In de Rock ‘N Love Chalet is een televisiekamer ingericht. In deze ruimte staat een enorme televisie met satelliet, Playstation 4 en DVD speler. Voor de echte luilakken is er ook een eettafel waar je met 14 man aan kan schuiven. Koken hoef je in dit luxe chalets natuurlijk niet zelf te doen. Tijdens je vakantie heb je de beschikking over een chef die iedere dag klaarmaakt waar jij trek in hebt.

Tignes

Hoewel je natuurlijk veel geld neer legt voor een vakantie in een chalet van GC Kollection, maar er is in Tignes veel meer te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een Bun J Ride doen. Hierbij wordt je als het ware van een schans af geschoten en kun je de vetste stunts uitvoeren. Gelukkig zit je wel gezekerd en kan je niets overkomen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in