Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De beste items om jezelf warm te houden op de piste

kleden op de kou in de stoeltjeslift

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is op dit moment niet alleen ijskoud in Nederland, maar ook in Oostenrijk. Temperaturen van -10 of kouder zijn helemaal niet gek in deze koude periode van het jaar. Tijdens de wintersport moet je jezelf dus goed warm houden op de piste. Met deze tips lukt dat je zeker! Het zijn daarnaast ook hele leuke kerstcadeautjes voor de echte wintersportliefhebber…

Warme thermohandschoenen voor op de piste

Eén paar handschoenen is voor de echte koukleum niet genoeg. Naast je dikke paar skihandschoenen kun je ook nog extra thermohandschoenen kopen. Super lekker om aan te doen als de temperaturen ver onder het vriespunt zakken.

Kijk ook bij Poederbaas

Warme buff, muts of sjaal

Echte essentials tijdens een wintersport zijn deze items. Een buff of sjaal is super lekker tijdens het skiën om je warm te houden. Zodra je stopt met skiën en je je skihelm afzet kun je het beste heel snel je muts opzetten. Zo blijf je lekker warm!

Kijk ook bij Poederbaas

Warm op de piste: thermokleding

Goede thermokleding is heel belangrijk tijdens koude wintersportdagen. Deze laag met kleding zorgt voor isolatie en houdt je warm en droog. Als je geld wilt besparen zouden wij je niet aanraden dat hier op te doen. Duurdere themokleding, is vaak ook beter van kwaliteit.

Kijk ook bij Poederbaas

Extra’s om warm te blijven op de piste

Als extra’s kun je bijvoorbeeld handwarmers kopen om jezelf warm te houden tijdens de wintersport. Die van DAKA houden je wel zeven uur lang warm! Je kunt de handwarmers in je handschoenen stoppen voor extra warmte tijdens het skiën. Ook warme sokken kunnen veel extra warmte bieden tijdens het wintersporten. De echte diehard koukleumen kunnen zelfs verwarmde sokken aanschaffen. Deze kun je opladen en op het moment dat je tenen bevroren zijn aanzetten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in