Nieuwsalert per mail ontvangen

© Pixabay

Dachstein West dit weekend weer open en skiën is gratis

Wintersportredacteur

Het is bizar, maar ook Dachstein West heropent dit weekend haar pistes. Dat heeft het skigebied laten weten in een Facebookbericht. Door de koude temperaturen en de sneeuwdump van mei heeft ook Dachstein West besloten nog een weekend open te gaan.

Extra skiweekend

Aanstaande zaterdag en zondag (18 & 19 mei 2019 om precies te zijn) opent skigebied Dachstein West nog een keer haar deuren. Dit geweldige feit is mogelijk door de uitstekende sneeuwkwaliteit en recente sneeuwdump. De 4er-Sesselbahn Törleck wordt van 9.00 tot 15.00 uur opnieuw aangezet. Op de pistes rondom deze lift kan geskied worden en voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de Breininghütte en de Gablonzer-Hütte.

Het leukste van alles is dat skiën dit weekend helemaal gratis is. Dus ga jij graag nog twee dagen skiën? Dit is je kans! Bekijk hier het vluchtaanbod van Transavia.

Dit weekend geen tijd? Deze skigebieden zijn alleen in de zomer open.

Skigebied Dachstein West

Dachstein West is een skigebied met ruim 140 km aan pistes. Het hoogste punt ligt op 1.700 meter. Wintersporters van alle niveaus kunnen in Dachstein West uit de voeten. Er zijn een aantal fijne berghutten waar je kunt pauzeren en ook is er een gaaf funpark.

 

Ook Hochkar nog 2 dagen open

Dachstein West is niet het enige skigebied dat dit weekend opengaat. Ook Hochkar kondigde gistermiddag aan nog een weekend open te gaan. Ook hier is een skipas helemaal gratis. Meer weten? Lees het artikel hieronder.

Hochkar heropent skigebied door enorme hoeveelheid sneeuw

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in