Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Bouw-update: oplevering Wildkopfbahn in Turracher Höhe komt dichterbij

Wintersportredacteur

In Turracher Höhe is een grote verandering op komst! De oude sleeplift Wildkopf heeft de afgelopen maanden een transformatie ondergaan. Komende winter kun je in Turracher Höhe met een 6-persoons stoeltjeslift omhoog op deze plek. Hoe het nu is met de bouw van de Wildkopfbahn in Turracher Höhe? Op actuele de beelden uit het skigebied is te zien dat de lift al bijna klaar is voor oplevering.

Bouw Wildkopfbahn in Turracher Höhe

Wauw, wat gaat het hard met de vernieuwingen in Turracher Höhe! De liftgebouwen zijn al bijna af, de eerste stoeltjes hangen aan de liftkabels en het hele traject is uitgezet. De nieuwe Wildkopfbahn in Turracher Höhe is een flinke verbetering in dit skigebied. Het gebied bij het dalstation is straks veel ruimer en gemoedelijker voor de wintersporters. Daarnaast hoef je niet meer te bibberen tijdens je ritje omhoog, maar kun je plaatsnemen in de comfortabele stoeltjes. Uitstappen kun je straks bij de vernieuwde en verlengde Wildkopf afdaling. Boven kun je kiezen voor verschillende afdaling om uiteindelijk verder het skigebied in te komen!

Wildkopfbahn Turacher Höhe op de skimap
De lift bij de zwarte pijl is vervangen!

Feiten & cijfers van de nieuwe lift!

Beelden van de bouw

Zo is het nu in Turracher Höhe bij de nieuwe Wildkopfbahn!

Skistart: begin december in Turracher Höhe

Nog ongeveer 2 maanden wachten, dan gaat het skiseizoen in het skigebied Turracher Höhe van start. Als alle omstandigheden het toelaten openen de pistes begin december 2023 in dit Oostenrijkse gebied. Turracher Höhe ligt op de grens tussen Karinthië en Stiermarken. Dit is een knus, gezellig en nog redelijk onbekend skigebied voor Nederlanders. Het skigebied staat bekend om de hoge kwaliteit, rust en natuur. Het is een gemoedelijk skigebied met 43 kilometer aan geprepareerde pistes.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in