Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Bouw-update: flinke vooruitgang nieuwe Mitterleger lift Zillertal Arena

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Na de bouw-update van de nieuwe Wilde Krimml lift in de Zillertal Arena eerder deze week, kan een update van de tweede lift die gebouwd wordt in het gebied niet missen. Komende winter kun je niet alleen in de vernieuwde Krimml X-Press (Wilde Krimml) stappen, ook de Mitterleger lift krijgt een metamorfose. En aan de beelden te zien schiet het op! De nieuwe lift lijkt al bijna klaar! Kijk je mee?

Nieuwe Mitterleger lift in de Zillertal Arena

De Mitterlegerbahn in Königsleiten was tot afgelopen seizoen een van de laatste oude 2-persoons stoeltjesliften in de Zillertal Arena. De oude tweezitter uit 1996 heeft jaren van trouwe dienst bewezen, maar verdiende nu toch echt wel een upgrade. Zo’n beetje alle oude liften zijn inmiddels vervangen, maar deze klassieker was er nog altijd. Daar is deze zomer verandering in gekomen. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de renovatie van de Mitterleger lift in de Zillertal Arena.

Hoe is het nu?

Gisteren zijn er een aantal beelden gedeeld uit de Zillertal Arena van de bouwplaats. Het dal- en bergstation zijn alweer voor een groot deel opgebouwd. Vooral bij het dalstation schiet het alweer aardig op! Bij het bergstation zijn de laatste werkzaamheden nog aan de gang. De puntjes worden op de ‘i’ gezet voor het begin van het skiseizoen.

Alles wat we weten over de nieuwe Mitterleger lift

Beelden uit de Zillertal Arena

De afgelopen maanden heeft men hard gewerkt in Königsleiten. Van de oude tweezitter is niks meer te zien. Wat een verandering! Het skiseizoen van de Zillertal Arena start op 2 december 2023. Zet deze datum maar in je agenda. Ben jij over een paar maanden in het skigebied aanwezig om de nieuwe liften uit te proberen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in