Nieuwsalert per mail ontvangen

Al skien vanaf 1 jaar, met de Babysnow!

Altijd al met je kind onder de drie van de piste af willen skiën zonder dat je vreselijke last van je rug krijgt en het onacceptabel gevaarlijk is? In Frankrijk hebben ze hier een oplossing voor: de Babysnow. Het enige wat je kind hoeft te kunnen, is te staan! Eerder skiën dan lopen dus voor je uk!

De Babysnow bestaat uit een mini-snowboard met daarop een tuigje gemonteerd. Door middel van een handgreep aan de voorkant kan het kind zich vasthouden en de beugel aan de achterkant is voor de vader en moeder die het kind mogen duwen.Het kind hoeft gelukkig niet de hele tijd te staan, want tussen de handgrepen en de beugel is er een soort zadel gespannen waarop het kind kan gaan zitten. Wel is het kind verplicht een helm te dragen, wat ook zeker aan te raden is.

Hieronder in dit filmpje is kort te zien hoe de Babysnow nou precies werkt. De uitvinding bestaat al een paar jaar, maar is nog niet echt doorgedrongen tot het grote publiek.

Spreekt jou dit aan en zou jij dit op de wintersport willen uitproberen? Dat kan, maar het aanbod van de Babysnow is beperkt! In het dorpje Morzine Avoriaz kan je de Babysnow huren + instructeur voor een half uur voor €24,-. Ook in andere dorpen zoals Les Deux Alpes is de Babysnow bekend, vraag daar even naar de voorwaarden. Besef van tevoren wel wat de risico’s zijn die eraan vast hangen. Een paar jaar wachten is misschien zo gek nog niet.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in