Laat die ski’s maar rollen met SKIDDI

Ik heb de video nu drie keer bekeken en de bijbehorende informatie nog vaker gelezen, maar ik kan er nog steeds niet bij. Hoe kun je zo serieus zijn over een product dat zo onpraktisch is in de sneeuw? En nog erger, hoe kun je zulke dramatische teksten in de promovideo verwerken? Maar misschien heb ik het helemaal fout en heeft binnen no time iedereen een SKIDDI om de ski’s te rollen.

Waar ik het in godsnaam over heb? Over SKIDDI, de baanbrekende technologie voor het dragen van je ski’s. Oftewel, we hebben het over wieltjes die je op je ski’s kunt vastmaken zodat je ze achter je aan kunt laten rollen. Handig als je hele lange stukken over vlak asfalt moet lopen: ja. Handig als je door de sneeuw moet lopen: nee. Wat komt het meeste voor op wintersport? Juist.

Dat er mensen zijn die behoefte hebben aan SKIDDI blijkt echter toch uit het feit dat het Kickstarter project geslaagd is. Er isop dit moment namelijk al $15,000 opgehaald van de $10,000 die nodig was om te beginnen aan de productie. Ik denk dat ik voorlopig nog even de ski’s op m’n schouders gooi, maar misschien ben ik gewoon ouderwets.

De video hieronder is de promotievideo die er strak en professioneel uitziet, net als de rest van het project. Mijn complimenten daarvoor. Maar hoe is het mogelijk dat je de zin ‘We feel like we have created a device that can change the way people ski’ uitspreekt als het gaat om dit product?! Anyway, kijk zelf even wat je ervan vindt.

Deel dit artikel:
Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in

Waar ben je naar op zoek?