Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze opblaasbare piste wil je op je feestje

Opblaasbare piste Pearljump

© Pearlsnow

Wintersportredacteur

Dé uitvinding is daar als je het ons vraagt. Geen grote springkastelen of bubbelbaden meer in de tuin tijdens een verjaardagspartijtje, maar gewoon een piste. Hoe vet is dat? Deze opblaasbare piste is 10 meter hoog en kun je dus ‘gewoon’ in je achtertuin kwijt. Wij zouden ‘m wel eens willen uitproberen!

Opblaasbare piste in je tuin

Het Belgische bedrijf Pearlsnow heeft de meest geweldige uitvinding gedaan wat ons betreft. De Pearljump is een opblaasbare skipiste waar je echt van af kunt skiën of snowboarden. Je hebt er wel een grote achtertuin voor nodig; de hele piste spreidt zich uit over een oppervlakte van 30 meter bij 9. De piste gaat 10 meter de hoogte in en ski of board je er van af, dan heb je zeker 18 meter glijplezier.

Het oppervlak waar je op glijdt kan verwisseld worden. Zo kun je er niet alleen op skiën of snowboarden, ook kun je snowtuben of BMX’en. Een snelheid van 30 km/u is zo behaald! En daar houdt het niet bij op. Altijd al een backflip willen proberen? Kan gewoon met deze opblaasbare piste, je landt toch op een grote airbag! Super tof, toch?

Een piste op je partijtje

Wie deze piste op z’n partijtje wil hebben, kan contact opnemen met Pearlsnow, het brein achter dit coole ontwerp. Het Belgische bedrijf verkoopt de opblaasbare piste voor € 19.999,- aan bedrijven die evenementen organiseren en helpt bij het eerste gebruik en de opbouw van de schans. De Pearljump is gemaakt uit vezelversterkte folie en kan daardoor opgeblazen worden tot een stevige schans die goed is om op te stunten, skiën, snowboarden, snowtuben en BMX’en. De synthetische mat kan het effect van sneeuw nabootsen. Ken jij nog een bedrijf die deze opblaasbare piste móet hebben?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in