Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

24 UUR IN | Nieuwe aflevering Montgenèvre online

Frank auto uitgraven

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Er staat weer een nieuwe aflevering van het nieuwe wintersportprogramma 24 UUR IN online. In deze aflevering bezoekt Frank met zijn team het Franse skigebied Montgenèvre, waarbij zij te maken hebben gehad met historische hoeveelheden sneeuw. Er is tijdens de opnamedagen namelijk meer dan 2,5 meter verse sneeuw gevallen, wat zorgt voor prachtige beelden. In deze aflevering gaat Frank uiteraard het skigebied verkennen, leert hij de lokale cultuur kennen, gaat hij dieper in op de geschiedenis van het dorp en gaat hij samen met de lokale held Pierre op pad met sneeuwschoenwandelen. 

Skigebied Montgenèvre

Het dorp Montgenèvre staat in verbinding met het skigebied Via Lattea en is het enige Franse skigebied in het complete skigebied. Je kunt dus van Frankrijk naar Italië skiën, en deze Italiaanse invloed zie je sterk terug in het dorp. Je kunt hier namelijk heerlijk Italiaans eten en in de weekenden zijn er een hele hoop Italianen in het skigebied te vinden. Het dorpje ligt dan ook letterlijk een paar honderd meter over de grens.

24 UUR IN Montgenèvre

De nieuwe aflevering van 24 UUR IN is weer het kijken waard. Geniet van prachtige beelden en zie hoeveel sneeuw er in het dorp Montgenèvre ligt. Het is bijna asociaal;)!

Wat is 24 UUR IN

Ken jij het nieuwe wintersportprogramma nog niet? Lees hieronder uitgebreide informatie over het programma dat sinds deze winter online staat en ook aankomende zomer te bekijken is.

24 UUR IN is hét nieuwe programma voor wintersportliefhebbers

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in