Nieuwsalert per mail ontvangen

24 UUR IN is hét nieuwe programma voor wintersportliefhebbers

Dit seizoen start een nieuw wintersportprogramma: 24 UUR IN. In het programma gaat het team voor 24 uur op bezoek in bekende en minder bekende wintersportgebieden. Door gesprekken met locals en het uitvoeren van spannende en bijzondere activiteiten worden de hoogtepunten van het gebied in kaart gebracht en krijgt de Nederlandstalige wintersporter een unieke kijk op de regio. 24 UUR IN reist naar verschillende gebieden in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Wat is 24 UUR IN?

24 UUR IN is een serie waarin wintersportliefhebbers in 20 minuten durende afleveringen meegenomen worden naar het pure karakter van een wintersportgebied. Ze zullen meer te weten komen over de lokale bevolking en haar cultuur, tradities en gewoontes. Lokale drankjes en gerechten worden geproefd en iedere aflevering krijgen de presentatoren een speciale opdracht/uitdaging. Uiteraard worden de wintersportliefhebbers ook voldoende verwend met prachtige beelden van de pistes en de omgeving.

Presentatoren

In Frankrijk en Oostenrijk laat Frank je alle pareltjes van de skigebieden zien. Hij is een echte wintersportgek en zodra de eerste sneeuw valt, staat hij al te springen om de ski’s onder te binden. Frank houdt van een geintje en is altijd in voor een uitdagende activiteit. Monique neemt de kijker mee naar Zwitserland. Zij is net als Frank helemaal gek van wintersport en is al jarenlang iedere winter in de sneeuw te vinden. In Oostenrijk is zij al op veel bestemmingen geweest, maar Zwitserland is nog helemaal nieuw voor haar.

Bestemmingen

Dit wintersportseizoen vertrekt het team van 24 UUR IN naar Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Frank en Monique bezoeken in totaal tien gebieden met ieder hun eigen unieke bezienswaardigheden en activiteiten. Onder andere Tignes, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en Engelberg worden door deze enthousiaste presentatoren bezocht.

24 UUR IN: een webserie

In tegenstelling tot andere wintersportprogramma’s wordt 24 UUR IN alleen online uitgezonden. Daardoor kunnen de afleveringen gemakkelijk bekeken worden, waar en wanneer je wilt. Via de website 24UURIN.nl, YouTube en Facebook zijn de afleveringen kort na de opnames te vinden en niet pas het volgende wintersportseizoen. Dit geeft de kijker een actueel beeld van het skigebied. De serie wordt daarnaast onder de aandacht gebracht via de wintersportwebsites Skiinformatie.nl en Snowplaza.nl.

24 UUR IN is een initiatief van Skiinformatie.nl. De afgelopen jaren hebben wij veel korte videoproductie gedaan voor anderen. Bij 24 UUR IN gebruiken we deze ervaring voor een lange aflevering waarvan we zelf de inhoud bepalen.

Volg 24 UUR IN op Facebook

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in