Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

12 dingen die alleen ski- en snowboardchicks begrijpen

Meiden, deze is voor jullie! Je bent echt niet de enige chick die helemaal stoked is wanneer je hoort dat het gaat dumpen, terwijl de mensen om je heen juist lopen te jammeren dat het zo koud is. Ik begrijp je helemaal wanneer je zegt dat je het allerliefst je skipak aanhebt en je het meest sexy voelt wanneer je een stoere muts of pet op hebt.

Je verkiest áltijd sneakers (of beter nog ski- snowboardschoenen) boven hakken. En jullie weten precies wat ik bedoel als ik het heb over de ergernis die je voelt wanneer je (weer eens) onderschat wordt omdat je een meisje bent. Daarom voor jullie dit lijstje waarin jij je zeker gaat herkennen. Heb je nog meer punten die ik vergeten ben? Feel free om mijn lijstje aan te vullen!

1: Nooit een bad hair day
Een stijltang, krultang, extensions… het is allemaal niet aan jou besteed. Je kunt niet wachten tot het weer koud genoeg is zodat je lekker elke dag je muts op kan. En voor de zomermaanden heb je natuurlijk een leuke collectie petjes die je achterstevoren op hebt.

I Love Skiing chicks

2: Je hebt liever nieuwe handschoenen dan een manicure
Gelnagels, nailart of een manicure? Zonde van je geld! Jij investeert veel liever in een nieuw paar vette handschoenen of wanten, daar wordt je pas echt gelukkig van! 

3: Jouw rugzak is je handtas
Onbegrip van beide kanten als je vriendinnen het weer eens over hun favoriete handtas hebben en jij je bedenkt dat de jouwe een rugzak is.

Screen Shot 2015-11-24 at 13.02.40

Foto: Sanne de Jong

4: We ♥ snow
Niks in de wereld kan jou gelukkiger maken dan het aanzicht van dit…

snow winter snowing cozy

5: It’s NOT all about the bling
Het feit dat je een vrouw bent betekent niet dat alles roze moet zijn, je een grote bontkraag op je jas, of glitters op je muts wilt hebben… Jouw hart gaat veel sneller kloppen van felle, stoere kleuren, een baggy snowboard pants of het nieuwste model poederski’s!

Skikleding

Foto Sanne de Jong Bergans of Norway

6: Jouw favoriete lippenstift is een labello
Alle vrouwen in je omgeving hebben uitpuilende make-up tasjes en die van jou ziet er ongeveer zo uit…

lippen spul

7) Wax on… wax off
Jij hebt het helemaal enthousiast over waxen (van je ski’s/board natuurlijk!), maar de mensen om je heen denken dat je het over een brazilian of het waxen van je benen hebt… Ughhhh

playboy ski wax

8) Je zal vast niet hard gaan, want je bent tenslotte een meisje
Je kan het niet uitstaan wanneer zo’n prutser in de après-ski vraagt of je hem de volgende dag dan wel bij kunt houden op de piste. Kijk maar nu maar alvast even goed naar mijn rug sukkel, want de enige keer dat je mijn voorkant zal gaan zien is wanneer ik beneden al een half uur op je sta te wachten…

sneeuw

9: Voor elke dag een andere muts
De één heeft een grote collectie schoenen, de andere een grote collectie handtassen, jij hebt een mega collectie beanies, headbands en petjes… What else?!

mutsen

10: Jouw ondergoed: sexy vs. comfort
Niks kanten slipjes of jarretels. Lange (thermo) broeken, dát is pas sexy!

11) Jouw wintervoeten zien er ongeveer zo uit…
Dat je het topje van je grote teen zo’n vier maanden per jaar structureel niet voelt of dat je geen nagellak nodig hebt omdat je teennagel van zichzelf al zwart is… Het is allemaal part of the deal.

Screen Shot 2015-11-24 at 12.48.51

12) Skiën/Snowboarden is leven. Punt.

ski chicks

Foto: Sanne de Jong

Twijfel je nog of mannen beter in skiën zijn dan vrouwen? Check dan even de onderstaande video. Deze vrouwen skiën je er finaal uit!!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in