Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

10 redenen waarom je als bedrijfsuitje op wintersport moet gaan

wintersport met een groep

© Skiinformatie.nl

Komt uiteten gaan of bowlen je neus en oren uit en wil je eens iets anders doen met het bedrijf? Dan is een bedrijfsuitje op wintersport een leuke optie! Een paar dagen met zijn allen in de sneeuw betekent gegarandeerd veel plezier. Om je baas hiervan te overtuigen, hebben wij voor jou dit handige lijstje opgesteld.

1. Je leert je collega’s op een andere manier kennen

Met een bedrijfsuitje in de sneeuw zie je je collega’s eens op een andere manier. Die stille collega die op vrijdagmiddag altijd om 17.00 uur al weg gaat, staat ineens te dansen op de bar in de après-ski. En die manager die altijd roept dat hij alles goed kan, is op de eerste dag al zes keer gevallen… Maar let op: What happens in … Stays in …!

Feest tijdens Dutchweek Gerlos bij het Arena Center

2. Het is een grote beloning voor het hard werkende personeel

Het personeel heeft een jaar lang hard gewerkt en verdient een gaaf bedrijfsuitje. En wat is er gaver dan een wintersport? Ik zou het niet kunnen bedenken…

3. Combineer het nuttige met het aangename

Vergaderen in de sneeuw is toch 100x leuker dan in de vergaderruimte. Heerlijk even brainstormen met het uitzicht op de bergen, dat is waar de beste ideeën van komen. En dan is het nog aftrekbaar ook ;-).

4. Ontspanning

Een skiweekend werkt ontspannend. Terwijl je met de zon in je gezicht de berg af gaat, vergeet je even alle werkstress en drukte van de afgelopen periode. En we weten allemaal dat werknemers af en toe best een beetje ontspanning kunnen gebruiken en daardoor beter werken.

5. Gezond

Naast een ontspannende werking is de wintersport ook nog eens heel erg gezond! Je bent de hele dag buiten en in beweging. Na al die dagen op kantoor is het heerlijk om een paar dagen achter elkaar in de frisse buitenlucht te zijn.

6. Teambuilding in informele sfeer

Je collega’s oprapen na een flinke crash, elkaar tips geven, de mooiste ervaringen samen beleven: dat is teambuilding ten top. Deze teamspirit zet zich ook na afloop van de wintersport voort. Een beter presterend team dus.

Vallen

7. Tijd voor een goed gesprek

Doordat je wat langer met elkaar optrekt, is er meer tijd voor een goed gesprek en leer je je collega’s beter kennen. Dat werpt zijn vruchten af op de werkvloer. Vooral in de skilift is er genoeg tijd om elkaar door te lichten.

8. Inzicht in het personeel

Een personeelsuitje in de bergen geeft nieuwe inzichten voor de werkgever. Zet die ene collega na een flinke valpartij door of hangt hij meteen z’n ski’s aan de wilgen? En zij die altijd zoveel praatjes heeft, heeft ze dat nog steeds tijdens wintersport?

9. Omgaan met tegenslagen

Leren skiën gaat met vallen en opstaan en dus ook omgaan met tegenslagen. Zet jouw collega na drie keer vallen de ski’s opzij en installeert hij of zij zich in het restaurant? Dan zegt dat iets over het doorzettingsvermogen.

10. Gewoon heel erg leuk!

Er zijn wel honderden redenen op te noemen waarom je je baas moet overhalen om voor een winters bedrijfsuitje te kiezen maar de belangrijkste reden blijft dat het gewoon heel erg leuk is om op de lange latten te staan!

Groep op wintersport met dezelfde skipakken

Is je baas overtuigd na het lezen van deze redenen? Doe snel een aanvraag via de link hieronder. Wie weet staan jullie aankomend seizoen wel samen in de sneeuw!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in