Nieuwsalert per mail ontvangen

Zit jij er deze winter goed gemutst bij? (Winactie)

Win een muts bij mijnmuts.nlMet de  Als echte ski liefhebber zorg je er uiteraard voor dat je goed voor de dag komt op de piste. Soms kan dit nog wel eens in de papieren lopen. Vandaar dat wij je graag willen helpen. Samen met onze vrienden van MijnMuts.nl verloten wij daarom een te bedrukken muts. Deze muts zorgt er uiteraard voor dat je het niet koud krijg op de piste en dat is slechts een detail. Een bedrukte muts kan jou de Ice Queen of King van de piste maken. De vraag is of jij deze ‘’kroon’’ aandurft?

Het enige wat jij hoeft te doen is een legendarische, grappige en originele tekst te verzinnen, welke uiteraard op deze muts bedrukt kan worden. Let op, alles is geoorloofd! Poederkoning? Aprés skibaas? Dit zijn teksten waar wij aan zouden denken. Echter bepaal jij natuurlijk welke tekst echt geniaal is. Reageer dus onder deze blog met de tekst die jij op de muts zou willen bedrukken. Op tien december 2013 maken wij de winnaar bekend.

De tijd van eenzaam aan een glühweintje zippen in de aprés skibar is voorbij. Met je eigen bedrukte muts, smelten alle skiërs voor je.

Dus, welke tekst zou jij op een muts bedrukt willen hebben?

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in