Nieuwsalert per mail ontvangen

WINNEN: uvex big 40 FM black-mat

Wintersportredacteur

Heb je de vorige actie van de uvex goggle niet gewonnen of wil je het gewoon nog een keer proberen? Dat kan! Want we hebben een nieuwe actie waarmee je de uvex big 40 FM black-mat goggle kunt winnen. Beantwoord de vraag onderaan deze pagina en wie weet win jij wel één van de twee uvex goggles!

Uvex big 40 FM

De uvex big 40 FM is je grote vriend als je door de poeder skiet en op dagen dat het sneeuwt. Met de nadruk op groot. De goggle is namelijk vrij groot als je hem vergelijkt met de gemiddelde goggle. En dit heeft zeker zijn voordelen. Je hebt namelijk 186 graden zicht en de poedersneeuw glijdt gemakkelijk van je bril af. De goggle is frameless, waardoor er ook geen sneeuw in het frame kan blijven hangen. Hierdoor blijf je altijd goed zicht hebben, in wat voor omstandigheden je ook bent.

Uvex

Uvex verzorgt en ontwikkelt al sinds 1926 de beschermende uitrusting van atleten. Het bedrijf wordt inmiddels door de derde generatie van de familie gerund en de vierde wordt klaargemaakt om het bedrijf over te nemen. Alle producten van uvex worden in Duitsland en andere Europese landen gemaakt. Ze streven ernaar alle producten in Duitsland te maken, maar dit is niet altijd mogelijk. Dan wordt een product wel ontworpen in Duitsland, maar ergens anders in Europa gemaakt.

Inmiddels is uvex uitgegroeid tot een groot bedrijf op het gebied van bescherming in de winter- en fietssport en hebben ze nu ook een assortiment helmen en handschoenen voor paardrijden. Ze zijn partner van diverse sporten op wereldwijd top-niveau en voorzien ruim 1.000 atleten van brillen en helmen.

Uvex goggle winnen

Meedoen met de actie is heel makkelijk. Geef antwoord op onderstaande vraag en misschien is één van deze nieuwe brillen binnenkort dan wel van jou. Om toch een kleine hint te geven, neem eens een kijkje op de website van uvex. De actie loopt tot en met 4 januari 2019.

De vraag: waar staat FM voor?

A: Fast Model
B: Full Mirror
C: For Men

Helaas is deze actie verlopen. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel.

Uvex kopen

Wil je nu niet afwachten of je wint, maar vind je de combinatie wel mooi? Kijk dan op de website van uvex voor de dichtstbijzijnde dealer.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in