Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: Wintersport voor 2 personen naar Canada

Elke dag het laatste wintersportnieuws

“Huh, wat? Geven jullie een wintersport naar Canada weg?” Jazeker, dat doen we. Samen met onze collega’s van Snowplaza mogen we dit seizoen een complete reis naar Canada weggeven aan onze lezers. Dat is lekker zeg! Is het wel wat voor jou? Meedoen! Misschien iets voor je vrienden? Laat ze ook meedoen!

Wintersport naar Canada

Een wintersport naar Canada wordt steeds bereikbaarder doordat diverse touroperators zich specialiseren op wintersport in het land. Met de Sneeuwzeker Deals is dat tegenwoordig ook nog eens écht goed betaalbaar. Voor onder de 1000 euro heb je al een reis inclusief vlucht, skipas, accommodatie en transfer. Bovendien kan dit jaar je wintersportuitrusting gratis mee.

Wintersporten in Canada is een andere beleving dan in de Alpen. Niet alleen vanwege de heerlijke poedersneeuw, maar ook vanwege de cultuur en de bijzondere activiteiten die je er kunt doen. Een van onze tips: combineer een wintersport met een stedentrip of met het bezoeken van een festival.

Wat geven we weg?

Maar genoeg gesproken over de mogelijkheden, je wilt natuurlijk gewoon weten wat je bij ons kunt winnen. Dankzij onze partners van de Sneeuwzeker Deals mogen wij het volgende weggeven:

  • 2 tickets met KLM naar Edmonton (wintersportuitrusting mag gratis mee)
  • 2 hotelovernachtingen in Edmonton
  • 5 hotelovernachtingen in Jasper
  • 2x 5-daagse skipas Marmot Basin
  • 2x SunDog shuttlebus voor vervoer

Kortom, een complete vakantie in de reisperiode 15 maart – 30 april 2018 (op basis van beschikbaarheid en in overleg). Het enige wat je zelf nog moet betalen is je eten en drinken ter plekke, maar dat moet je thuis natuurlijk ook.

Meedoen

HELAAS! We hebben een winnaar! Nienke Fokker, van harte gefeliciteerd! Jij wint de reis naar Canada!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in