Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

WINACTIE: win een wintersport naar Val Thorens

Wintersportredacteur

Nog heel even en we kunnen met z’n allen weer genieten van verse sneeuw en heerlijke pistes. Wat ons betreft een perfect moment voor een leuke winactie! Samen met partner Bizztravel hebben we een prijsvraag opgesteld. Onder alle deelnemers die het juiste antwoord hebben ingevuld, verloten we een 5-daagse wintersport naar Val Thorens voor 2 personen. 

Met Bizztravel naar Val Thorens

Wil jij graag op wintersport naar Val Thorens? Doe dan nu mee met de winactie. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, maak je kans op een 5-daagse wintersport naar Val Thorens. De reis is op basis van eigen vervoer en inclusief verblijf en skipas.

Belangrijk:

  • De reis dient plaats te vinden tussen de volgende periodes: 21-12-2019 t/m 1-1-2020 of 1-2-2020 t/m 20-3-2020
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld en ook niet overdraagbaar naar derden.

Skiën in Val Thorens

Val Thorens ligt op 2300 meter hoogte en is daarmee het hoogst gelegen wintersportdorp van Europa. Mede daarom is deze wintersportbestemming ontzettend populair. Het dorp is autovrij en het merendeel van de accommodaties ligt aan de piste. Je hoeft dus nooit ver met je spullen naar de lift te sjouwen!

Vanuit Val Thorens heb je toegang tot de pistes van skigebied Les Trois Vallées. Ieder type wintersporter voelt zich hier thuis. Of je nou op wintersport gaat met vrienden, je familie of met partner. Elke dag kun je een andere tocht skiën. Er zijn veel leuke activiteiten mogelijk en ook voor heerlijk eten en feestelijke après-ski ben je hier aan het juiste adres.

De prijsvraag

Om kans te maken op de reis naar Val Thorens, moet je antwoord geven op de prijsvraag: ‘Hoeveel kilometer aan pistes telt Les Trois Vallées?’. Onder alle deelnemers die het juiste antwoord hebben ingevuld, verloten we de prijs. Deelnemen kan tot woensdag 9 oktober 2019. Daarna maken we de winnaar bekend.

De prijsvraag is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen!

Uitzicht op Val Thorens

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in