Nieuwsalert per mail ontvangen

WINACTIE: uvex helm en skibril t.w.v. €230,-

Wintersportredacteur

Het is weer zover, we mogen weer wat weggeven. Dit keer is het uvex dat de winactie ondersteunt met een set ter waarde van €230,-. Zelf skiën we ook met Uvex, dus we weten wat we weggeven. Een mooie actie en meedoen is simpel.

Wat is er te winnen?

Voor de winactie stelt uvex een mooie combinatie beschikbaar. Je kunt winnen: de uvex P1us 2.0 black-mat helm en de uvex Downhill 2000 VLM black.

De uvex P1us 2.0 is een lichtgewicht helm, voorzien van een slimme vorm en schokbrekende eigenschappen en houdt de temperatuur tussen je hoofd en helm aangenaam stabiel. De oversized uvex Downhill 2000 VLM heeft een frameloze constructie waardoor sneeuw makkelijk van de goggle afglijdt, zonder aan het frame te blijven plakken en je zicht te belemmeren. Nog een nieuwtje: deze goggle heeft een Variomatic lenstechnologie: deze reageert op elke weersituatie en past de lens daaraan aan! Altijd goed zicht dus!

Winnaar

De winactie is afgelopen en we hebben een winnaar. We feliciteren Demi Siebeling. uvex neemt binnenkort contact met je op. Veel plezier ermee!

Uvex kopen

Wil je nu niet afwachten of je wint, maar vind je de combinatie wel mooi? Kijk dan op de website van uvex voor de dichtstbijzijnde dealer.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in