Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: 3x Deuter rugzakken voor de wintersporter

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De kerst is net geweest dus je zit heerlijk in de cadeautjesmood. Houd die vast, want ook deze week hebben we weer een mooie winactie voor jullie. Dit keer kunnen er 3 prachtige rugzakken van Deuter gewonnen worden. Het gaat om 2x de Speed Lite 15 en 1x de Freerider Lite 25.

Wat is er te winnen?

Deze week verloten wij onder de deelnemers aan de winactie 2 stuks van de Deuter Speed Lite rugzak en 1 keer de Deuter Freerider Lite rugzak. De Freerider is een rugzak voor de freeskiër en toerskiër en de Speed Lite is vooral bedoeld voor de recreatieve skiër. Onlangs heeft Mike de twee rugzakken een dagje om gehad en hij was er zeer over te spreken. Meer over de rugzakken lees je in dit artikel.

De Freerider Lite is te winnen in de kleur die je op de foto hierboven ziet (de rechter). De winnaars van de Speed Lite rugzakken kunnen kiezen uit de onderstaande kleuren. Winnaars krijgen in de eerste week van januari bericht.

deuter

De winnaars

 

De actie is voorbij en dat betekent dat we drie winnaars hebben uitgeloot. Dat zijn geworden:
Freerider Lite: Sander Slegt
Speed Lite: Angelique Luchies & Charlotte Roos

Van harte gefeliciteerd! Deuter neemt binnenkort contact met jullie op over de verzending van de rugzakken. Wij wensen jullie er in ieder geval heel veel (ski)plezier mee.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in