Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Win een zomervakantie in de Zillertal Arena

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De Zillertal Arena kennen we maar al te goed als Nederlanders. Het retepopulaire Gerlos en het gezellige Königsleiten zijn namelijk allebei onderdeel van het skigebied. Een wintersport in het gebied staat garant voor mooie verhalen, dat weten de meeste mensen. Maar de zomer dan? Is dat ook wat dan? Wie weet probeer je het zelf eens uit, want je kunt nu een zomervakantie winnen naar het gebied.

Zillertal Arena in de zomer

Dat de Zillertal Arena enkel bekend is vanwege de winter is eigenlijk zonde en een gemis voor mensen die van een actieve zomervakantie houden. Bedenk het maar en je kunt het er doen. Mountainbiken, hiken, raften, klimmen, tokkelen, rodelen, zwemmen, vissen, het kan allemaal. Wij hebben zelf de afgelopen twee zomers een weekje doorgebracht in het gebied en daar de onderstaande video gemaakt. Lijkt het jou wat om in de zomer langs te gaan in de Zillertal Arena?

Fotowedstrijd

Om te weten wat de Zillertal Arena in de zomer is moet je er gewoon eens heen. Dat kan wellicht zonder weinig kosten met de fotowedstrijd van onze collega’s van Indebergen.nl. Dankzij hun fotowedstrijd kun je een vakantie van vier dagen winnen voor twee personen. Ook zijn er andere prijzen te winnen.

  • Hoofdprijs: 4 dagen en 3 nachten verblijf in de Zillertal Arena in de zomer, te boeken tot eind september 2018.
  • 1e prijs: Bever tegoedbon t.w.v. € 150,-
  • 2e prijs: rit in de Arena Coaster en Arena Skyliner voor 2 personen (zomer 2017 of 2018)

Hoe win je?

Meedoen aan de actie is simpel.

  • Je uploadt hier jouw beste vakantiefoto.
  • Je deelt de foto zoveel mogelijk op social media of andere kanalen en zorgt dat zoveel mogelijk mensen jouw foto op de website liken.

De foto met de meeste likes op de website wint de hoofdprijs. De twee andere prijswinnaars worden gekozen door de redactie van Indebergen.nl. Dat zijn de ‘mooiste’ foto’s. Voorwaarde is wel dat de foto die je instuurt door jezelf gemaakt is. Verder mag je maar 1 foto insturen en elke persoon mag maar 1 keer op elke foto stemmen.

Wil je zien wie er al meedoen of wil je meer informatie over de winactie? Ga dan naar de actie op de pagina van Indebergen.nl.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in