Nieuwsalert per mail ontvangen

Win skipassen voor de SkiWelt voor 2018-2019

Wintersportredacteur

Dit seizoen op wintersport naar SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental? Dan hebben we weer wat moois voor je. Het skigebied geeft namelijk gratis skipassen weg over twee weken. Daar moet je wel even wat voor doen.

7 gratis skipassen

Voor deze winactie stelt SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental maar liefst 7 skipassen ter beschikking: 3x 3-daagse skipas, 2x 2-daagse skipas en 2x een dagpas. Even een weekendje die kant op? Of gewoon je geplande skivakantie iets goedkoper maken is dus een mogelijkheid. Wellicht ski jij deze winter dus een paar dagen gratis in een van de grootste skigebieden van Oostenrijk.

In wintersportoutfit in Amsterdam

Wil je kans maken op een van de skipassen die weg wordt gegeven? Dan moet je eventjes je kast met wintersportkleding openen. Kom op vrijdag 23 november aanstaande om 16.00u naar het plein voor het Centraal Station in Amsterdam. Je moet dan minimaal 1 wintersportitem aan of op hebben om mee te dingen naar de prijzen. De skipassen worden onder de aanwezigen verloot. En natuurlijk is het veel leuker om compleet in wintersportoutfit te komen dan enkel met je skibril op. Wij hebben alvast het goede voorbeeld gegeven vanochtend.

Wintersport in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

De SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is één van de grootste skigebieden in Oostenrijk en telt ruim 280 pistekilometers. Het skigebied trekt jaarlijks veel Nederlanders en dat is niet heel vreemd als je kijkt naar de mogelijkheden die de bestemming te bieden heeft. De SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental zorgt voor wekenlang wintersportplezier. Naast skiën kunnen toeristen zich met andere elementen goed vermaken. In een aantal plaatsen is de après-skicultuur sterk aanwezig. Geniet van mooie afdalingen, gastronomie, gezelligheid en luxe faciliteiten. Wij hebben vorig jaar voor de webserie 24 UUR IN een bezoek gebracht aan het skigebied. Hoe dat was zie je in het artikel hieronder.

24 UUR IN: Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in