Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Waarom skiles vooraf online boeken extra voordelig is

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Vooraf online skiles boeken heeft veel voordelen. Of je nou voor het eerst gaat skiën, met kinderen of dat je toe bent aan een opfriscursus. Op wintersport hoef je niet te stressen over de beschikbaarheid en je bespaart veel tijd en geld. Waarom vooraf skiles boeken zo voordelig is? Dat lees je in dit artikel.

Online skiles boeken scheelt tijd

Online skiles boeken is iets waar niet veel wintersporters aan denken. Toch loont het om eens een kijkje te nemen. Allereerst scheelt het je een berg tijd op locatie. Online kun je gemakkelijk verschillende skischolen vergelijken, om zo de beste skiles voor een goede prijs te boeken. Daarnaast hoef je niet uren in de rij te staan bij de skischool op de dag van aankomst. Je hebt namelijk alles al geregeld. Dat scheelt een berg tijd én stress. Maar het grootste voordeel is toch wel dat je geld bespaart.

skiles vooraf online boeken

Geld besparen met CheckYeti

CheckYeti is het grootste online boekingsplatform voor onder andere skiles in de Alpen. Je vindt hier skischolen in ruim 500 verschillende skigebieden en op meer dan 1500 bestemmingen. Sinds een aantal jaar is CheckYeti partner van Skiinformatie. Het voordeel van je skiles online boeken bij CheckYeti, is dat je flink bespaart. Daarnaast kun je dankzij een eenvoudig filter gemakkelijk vergelijken en al je wensen en behoeften doorvoeren.

Nederlandssprekende skileraren

Skiles in eigen taal is natuurlijk wel zo fijn. In steeds meer skigebieden vind je tegenwoordig Nederlandssprekende skileraren. Ook dit kun je bij CheckYeti gemakkelijk aangeven in de filters. Benieuwd in welke skigebieden je onder andere skiles in het Nederlands kunt volgen?

Bespaartips voor je wintersport

Wintersport is geen goedkope vakantie. Tel alle kosten maar eens bij elkaar op en het totaalbedrag loopt al snel flink op. Gelukkig betekent dit niet dat je met minder geld niet op wintersport kunt gaan. Er zijn genoeg manieren, waarmee je kunt besparen op je wintersport. Een aantal tips lees je hieronder.

  • Koop niet het duurste skimateriaal. Leen kleding van vrienden of kijk eens naar de acties bij DAKA.
  • Boek je skiles vooraf online
  • Kies niet voor de grote, bekende skigebieden. Kijk vooraf naar de skipasprijzen en ga op zoek naar goedkope skigebieden.
  • Kook je eigen maaltijden en neem overdag een broodje of snack mee in je rugzak.
  • Houd de aanbiedingen in de gaten. Scoor hier de beste deals mét skipas!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in