Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DROOMVERBLIJF: prachtige villa nabij Argentijns skigebied te koop

Wintersportredacteur

We hebben weer een pareltje voor je gevonden hoor. In Argentinië staat namelijk een villa te koop met alles erop en eraan. De villa staat in een bos aan de rand van het Gutiérrezmeer en ligt op slechts een half uurtje rijden van het skigebied van Cerro Catedral. Voor slechts 4,5 miljoen euro kan jij de trotse eigenaar van deze prachtige villa worden.

Deze villa heeft alles wat je nodig hebt

Deze villa van drie verdiepingen staat in het centrum van een 100 jaar oud bos. Met een oppervlakte van 710 m2heb je toegang tot alles wat je je maar kan wensen. De villa heeft verschillende slaapkamers met hardhouten vloeren, eigen badkamer en uitzicht op de prachtige omgeving van het Gutiérrezmeer. De badkamers hebben allemaal een eigen bad en douche en natuurlijk een prachtig uitzicht.

Keuken waar iedere chef-kok van droomt

De keuken van de villa beschikt over alles wat een echte chef-kok nodig heeft. In de keuken vind je onder andere een op hout gestookte oven, een gasoven en een elektrische oven. Daarnaast is er genoeg ruimte om een uitgebreid diner te koken voor je gasten. De eetkamer grenst aan de keuken en biedt plaats voor 16 mensen, genoeg plek dus om je vrienden uit te nodigen.

Na een dagje in de bergen

Na een actieve dag in de bergen zet je je ski’s of snowboard in de daarvoor ontworpen ruimte. Vervolgens kan je heerlijk ontspannen in het zwembad. Je moet alleen even kiezen of je binnen wil zwemmen of buiten. En als je toch nog wat energie over hebt, kan je je nog even uitleven in de gym, uiteraard met uitzicht op het meer.

Hieronder vind je een kleine selectie van de foto’s van de villa. Voor meer foto’s klik je hier.

Bron: Christie’s International Real Estate

Leuk alternatief

Mocht Argentinië nou te ver zijn of heb je niet zo 1,2,3 een paar miljoen bij de hand, geen zorgen. In onderstaand bericht schreven we over de luxe chalets op de Gerlosplatte. Dat is toch een goed alternatief?

Zo mooi zijn de mega luxe chalets op de Gerlosplatte geworden

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in