Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: Nederlanders alleen in een Zwitsers skigebied

Wintersportredacteur

Beeld je eens in: met de allereerste gondel van het seizoen omhoog, zonder andere wintersporters en daarna skiën in verser dan verse poeder. Een droom die uitkomt, toch? Helaas waren wij zelf niet de gelukkigen, maar de gasten van MK Skiservice en Cloud9 Travel wel. WAUW…

Afdalen van de Lagginjoch

De heren zijn voor deze bijzondere gelegenheid afgereisd naar Saas-Grund. Met de allereerste gondel van het seizoen, die normaal gesproken alleen voor het personeel bestemd is, zijn zij in het skigebied Hohsaas omhoog gegaan. Na een beklimming van de 3499 meter hoge Lagginjoch stond de mannen een heerlijke afdaling te wachten. De omstandigheden waren geweldig en de poeder was verser dan vers. En dan hebben we het nog niet over de uitzichten gehad… Wij zijn jaloers!

Lekker bezig mannen! Geniet ook even voor ons!

* Eigenlijk zou Ski The Bubble afgelopen weekend plaatsvinden in Hohsaas. Een unieke wintersportervaring voor een selecte groep wintersporters. Door de huidige coronasituatie moest het event helaas worden geannuleerd. De heren kregen de unieke kans om toch die kant op te kunnen gaan voor het schieten van de promo voor volgend jaar. Uiteraard met strikte veiligheidsmaatregelen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in