Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Ski The Bubble: skiën in je eigen privé skigebied deze winter

Wintersportredacteur

Zie jij het niet zitten om aankomende winter met duizenden mensen in een skigebied onderweg te zijn? Dan is Ski The Bubble misschien wel dé trip voor jou. Met een kleine groep van zo’n 100 fanatieke skiërs verblijf je van 10 t/m 13 december 2020 in je eigen privé skigebied in Zwitserland. Dit wil je toch?!

Ski The Bubble

Ski The Bubble is een initiatief van Cloud9 Travel. Normaal gesproken organiseert de reisorganisatie extreme wintersportreizen naar verre bestemmingen (heliskiing), maar door de huidige coronacrisis hebben ze ook een ander tripje aan het assortiment toegevoegd. Eind mei kon je al over de voorbereidingen lezen, nu zijn de plannen helemaal concreet.

Alleen op de berg

Vier dagen lang heb je het alleenrecht op de berg. Je verblijft met een selecte groep van ongeveer 100 andere wintersportfans in het Zwitserse Hohsaas. Vanuit Saas-Grund in het Saastal heb je toegang tot dit ontzettend sneeuwzekere skigebied, dat tot een maximale hoogte van 3200 meter reikt. Om die reden kun je hier begin december al prima skiën. Hohsaas biedt toegang tot ruim 30 km aan pistes en prachtige off-piste afdalingen.

TIP: Wil je langer blijven? Breng een bezoekje aan het nabijgelegen Saas-Fee!

Bijzondere trip

Tijdens dit lange weekend in december draait het vooral om off-piste skiën en snowboarden. Je slaapt en eet in hutjes op de berg en het weekend is gevuld met allerlei bijzondere activiteiten. De trip is volledig coronaproof (je wordt getest bij aankomst) en helemaal all inclusive. Wat je onder andere kunt verwachten?

  • Toerskiën bij zonsopgang
  • Met gecertificeerde gidsen de omgeving verkennen
  • Clinics en een ski- of board testdag
  • Zwitserse kaasfondue en een winterbarbecue
  • Wintersurvival skills: zelf een iglo of snowcave maken
  • Wakduiken
  • Mountaineerskills: abseilen in een gletsjerspleet
  • Je ski’s gratis waxen en slijpen bij MK Skiservice

En de kosten?

Zoals gezegd is de trip volledig all inclusive. Eten en drinken wordt verzorgd, alleen alcohol en de reis ernaartoe zijn niet inbegrepen. Vier dagen lang verblijf je met een kleine groep mannen en vrouwen in het skigebied en zie je het dorp alleen van bovenaf. Je slaapt in traditionele berghutten rond de 2726 meter hoogte. Cloud9 Travel zorgt ervoor dat alles helemaal verloopt volgens de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus. Het gaat om een fanatiek en avontuurlijk weekend, dat geschikt is voor mensen die sportief zijn en gemakkelijk van een rode piste kunnen skiën.

De reis vindt plaats van 10 t/m 13 december 2020 en kost € 1240,- per persoon. Dit is sowieso inclusief alles wat je hierboven hebt gelezen. Vragen? Neem dan contact op met Paul de Groot van Cloud9 Travel: 062783685 | [email protected].

* In het geval van slechte weersomstandigheden of corona wordt de reis geannuleerd en krijg je al je geld terug

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in