Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Footstyle TV

VIDEO: hooghouden op ski’s doe je zo

Wintersportredacteur

Zondag is voetbaldag en vandaag kun je die extra speciaal maken. Roep je vrienden bij elkaar, want we hebben een hele gave uitdaging voor jullie: hooghouden op ski’s en skischoenen. Geen makkelijke taak, maar oefening baart kunst! 

Hooghouden op ski’s doe je zo

Zijn jij en je vrienden dol op voetbal en skiën? En zijn jullie toe aan een nieuwe uitdaging? Wat dacht je van een potje hooghouden op ski’s en skischoenen? In de sneeuw is dat natuurlijk het allerleukst, maar zomers op het gras gaat het ook prima. Een ideale activiteit voor iedereen die niet kan wachten om weer op de ski’s te staan. In onderstaande video van Footstyle TV gaan een pro voetballer (freestyle) en een pro skiër de strijd met elkaar aan. Sneeuwballen, verse sneeuw en een besneeuwde ondergrond maken de uitdaging extra moeilijk. Wie denk je dat de beste is?

Geen makkie

Hooghouden is niet zo makkelijk als het eruitziet. Helemaal niet op ski’s. Een keer of 5 is toch wel het maximale dat deze heren voor elkaar krijgen. Ga jij het er beter vanaf brengen?

 

Liever echte sneeuw

Natuurlijk kun je thuis op het gras oefenen met hooghouden op ski’s en skischoenen, maar in de echte sneeuw is natuurlijk veel leuker. Gelukkig zijn er ook zomers een aantal skigebieden geopend. Gewoon in de Alpen, maar ook in Noorwegen. Je hoeft dus niet meteen naar de andere kant van de wereld. Sterker nog, sommige skigebieden zijn alleen zomers open. Benieuwd waar je deze zomer kunt skiën? Je leest het in onderstaand artikel.

Skiën in de zomer: deze skigebieden zijn open

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in