Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Video: achter de schermen bij de Cin-Cin in Gerlos

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Benieuwd wat er in de Cin-Cin gebeurd voor en nadat je er bent geweest voor een drankje en een dansje? In de nieuwe videoserie van de Zillertal Arena krijg je een blik achter de schermen. In de nieuwe video kijken we een dagje mee met Steven van de bekende après-ski bar. Kijk je mee?

Arena Faces in de Zillertal Arena

De webserie van de Zillertal Arena neemt ons mee achter de schermen. In de ‘Arena Faces’ video’s nemen medewerkers uit het skigebied je een dagje mee en ze vertellen over hun baan. Heel interessant om te zien wat er dagelijks allemaal gebeurt in het skigebied. Eerder kon je al achter de schermen kijken bij de liften, skischool en pistereddingsdienst. Nu is de vierde video online gekomen en deze neemt ons een dagje mee de Zillertal Arena in met Steven van de Cin-Cin.

Video nummer 4: bedrijfsleider van de Cin-Cin

In deze nieuwe video worden we meegenomen achter de schermen in de Zillertal Arena met Steven. Wat hij allemaal doet op een dag? Als bedrijfsleider van de Cin-Cin doet hij veel meer dan alleen achter de bar staan. Van grote bestellingen aannemen en verwerken tot het management in de bekende après-ski bar. Elke dag in de winter komen er ontzettend veel mensen naar de Cin-Cin om een geweldige tijd te beleven. Om alles in goede banen te kunnen leiden moet alles goed voorbereid worden. En ook na sluitingstijd is voor Steven de dag nog niet klaar.

Bekijk de video

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in