Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: dit gebeurt er achter de schermen in de Zillertal Arena bij de liften

© Cin Cin Gerlos

Wintersportredacteur

Als je op wintersport gaat, zie je ongetwijfeld weleens een medewerker van het skigebied, maar wat doen die medewerkers eigenlijk de hele dag? In deze video van de Zillertal Arena krijg je een blik achter de schermen bij de in 2022/2023 nieuw opgeleverde Kapauns lift. Kijk je mee?

Nieuwe video’s: Arena Faces

Met een superleuke nieuwe serie van de Zillertal Arena worden we meegenomen achter de schermen. In de webserie ‘Arena Faces’ zie je medewerkers uit het skigebied die vertellen over hun baan, en deze nemen je een dagje mee. Heel interessant om te zien wat er zo allemaal gebeurt in het skigebied op dagelijkse basis. Ik heb al erg veel zin om meer van dit soort video’s te zien. De allereerste gaat over Michael Prosser en zijn baan bij de bergbahnen!

Over de video

In de video worden wij meegenomen achter de schermen in de Zillertal Arena met Michael Prosser. Wat hij allemaal doet op een dag? Zo begint hij de dag onder andere rustig de liften te activeren. Daarna gaat het hele team de piste op, en worden ze per sneeuwscooter naar andere liften gebracht. In de video vertelt Michael veel meer over alle werkzaamheden. Het is erg gaaf om te zien hoe dit er allemaal aan toe gaat. Ik heb eigenlijk altijd gedacht dat de liften vanzelf aangingen met een systeem. De video is ontzettend leerzaam en interessant! Heb je ‘m al gezien?

Kapauns lift in de Zillertal Arena

De Kapaus lift is in 1993 gebouwd en sinds de renovatie in 2022 is het hypermoderne een 8-persoonslift. Wellicht heb je inmiddels zelf al eens in de lift omhoog gezeten. Wij hebben hem al veelvuldig getest en zijn erg blij met de vernieuwing. De nieuwe Kapauns lift in de Zillertal Arena vervangt de oude 2-persoonslift in Zell am Ziller. En dat is qua comfort en capaciteit een flinke verbetering. Je kunt nu omhoog met onder andere stoelverwarming en een kap voor bij neerslag of extreme kou.

Nu is er dus een video verschenen van achter de schermen die gaat over deze lift. Meer weten over de Kapauns lift? Lees hier verder ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in