Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: nieuwe video van achter de schermen in de Zillertal Arena

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Als je op wintersport gaat zie je ongetwijfeld weleens een medewerker van het skigebied, maar wat doen die medewerkers eigenlijk de hele dag? In de nieuwe videoserie van de Zillertal Arena krijg je een blik achter de schermen. In de nieuwe video kijken we een dagje mee met Daniel van Michi’s Skischule. Kijk je mee?

Nieuwe serie: Arena Faces

De nieuwe serie van de Zillertal Arena neemt ons mee achter de schermen. In de webserie ‘Arena Faces’ zie je medewerkers uit het skigebied die vertellen over hun baan en je een dagje meenemen. Heel interessant om te zien wat er allemaal gebeurt in het skigebied op dagelijkse basis. In de allereerste video stond Michael Prosser en zijn baan bij de bergbahnen centraal! Gisteren is de tweede video online gekomen en deze neemt ons een dagje mee de Zillertal Arena in met Daniel van Michi’s Skischule.

Video nummer 2: chef-skileraar Daniel

In deze nieuwe video worden we meegenomen achter de schermen in de Zillertal Arena met Daniel. Wat hij allemaal doet op een dag? Van de kinderpistes voorbereiden tot kinderen verdelen over de verschillende skiklasjes, werk op kantoor en privé skiles geven: de dagen van Daniel zijn gevuld met jonge en oudere wintersporters. Hij werkt al 10 jaar bij Michi’s Skischule en heeft al vijf jaar de leiding over de skileraren. Zo is hij onder andere ook aanspreekpunt voor ouders en houdt hij overzicht bij alle klasjes en skileraren. In de middag komt Daniel zelf in actie op de pistes en geeft hij privéles.

Bekijk de video

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in