Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VACATURE: wie wil aankomende winter werken in de Cin-Cin Gerlos?

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Is het altijd al je droom om te werken in Gerlos in de winter? En houd je ook nog eens ontzettend van après-ski? Dan is er goed nieuws voor jou! In Cin-Cin Gerlos zijn ze namelijk elke winter op zoek naar nieuwe werknemers, zo ook nu. Als je deze uitdaging aangaat kun je er zeker van zijn dat je de hele winter kunt genieten van een geweldig feestje in de bergen van Oostenrijk.

Vacature Cin-Cin Gerlos

Het winterseizoen in de Zillertal Arena begint begin december 2023. Kort daarna, opent de Cin-Cin in Gerlos de deuren. En jij kunt erbij zijn! Voor aankomende winter is de bekende après-ski bar namelijk op zoek naar een security medewerkers en personeel voor achter de bar. De openstaande vacatures zijn voor: security, glazenhaler/barback en medewerker bar en bediening in de Cin-Cin en Cin-Cin Partykeller. Genoeg keuze dus! Of je nu goed bent in beveiliging of geweldig biertjes kunt tappen. Als je ouder bent dan 21 jaar, horeca-ervaring hebt en een beetje handig bent met de Duitse taal dan kun je solliciteren.

Wat kun je verwachten bij Cin-Cin Gerlos?

Een geweldig winterseizoen en een bijkomende wintersportverslaving (als je die al niet had). Een baan in de Cin-Cin Gerlos is in de meeste gevallen fulltime, 6 dagen in de week. Het aantal uren is afhankelijk van de vacature. Huisvesting en maaltijden zijn bij het salaris inbegrepen. En vergeet de fooi natuurlijk niet.

Lees ook: Vacatures in het Skicircus: meerdere nieuwe medewerkers gezocht

Wintersport in Gerlos

Gerlos is een zeer geliefde wintersportplaats voor Nederlanders. Maar waarom eigenlijk? Dit komt door de combinatie van het skigebied, de prachtige omgeving en de mogelijkheid tot gezellig après-skiën in Gerlos. Gerlos is onderdeel van de Zillertal Arena en ligt op 1246 meter hoogte. In het skigebied Zillertal Arena vind je 150 kilometer aan pistes. Genoeg mogelijkheden voor uitgebreide skitochten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in