Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vacatures in Gerlos: leuke banen in het dorp

Gerlos dorp

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil jij deze winter in de sneeuw doorbrengen? In het bekende wintersportdorp Gerlos zoekt de skischool nu naast skileraren ook andere medewerkers. Dus wil je een paar maanden naar het buitenland en houd je van wintersport? Lees dan even verder.

Een winter in Gerlos

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een winter in Gerlos doorbrengen geen straf is. Het dorp staat bekend om z’n levendige après-ski, maar dat is lang niet alles wat er te doen is. Sterker nog, er is veel meer te doen. Het uitgestrekte en afwisselende skigebied Zillertal Arena is zeer sneeuwzeker en daarom kun je van vroeg tot laat in het seizoen genieten van heerlijke pistes. Wil je een dagje niet de piste op? Dan kun je winterwandelen, langlaufen of bijvoorbeeld paardrijden met een waanzinnig uitzicht. De natuur in de zijdalen is ongekend mooi.

Vacatures bij de skischool

Voor deze winter zoekt de grootste skischool in het dorp (Michi’s Schischule) nog naar drie profielen. Nog geen plannen deze winter? Over twee maanden kun je al beginnen. Hieronder de vacatures. Voor alle drie de vacatures geldt dat je een fulltime dienstverband krijgt, een vast maandsalaris krijgt en gratis huisvesting.

Kidsclub medewerker

Ben jij een echte kinderliefhebber en heb je super veel geduld? Je bent creatief ingesteld, zit boordevol leuke ideeën en je hebt zichtbaar plezier in je werk?! Solliciteer dan nu voor kidsclub medewerker. De kinderopvang is gelegen op het Bergstation in het Zillertal Arena skigebied. De opvang is voor kinderen vanaf 1 jaar oud tot circa 4 jaar. De opvang is geopend van zondag tot vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. 

Wat wordt er van je verwacht?

 • Goede kennis van Duitse, Engelse en Nederlandse taal
 • Zelfstandigheid en stressbestendig
 • Relevante ervaring in het werken met/toezicht houden op kinderen
 • Volwassen en professioneel genoeg om in het buitenland te wonen en te werken
 • Minimale leeftijd van 18 jaar

Bureau medewerker/ster

Hoe zou het zijn om op je vrije dag of tussenuren in de bergen te zijn? Heerlijk genieten in de Alpenlucht… Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een gemotiveerde administratief medewerker/ster voor op het skischool kantoor.

Je taken bestaan onder andere uit:

 • Verkoop van ski- en snowboardlessen
 • Administratieve werkzaamheden

Wat wordt er van je verwacht?

 • Ervaring met computer en algemene administratieve werkzaamheden
 • Flexibele werkhouding en gemotiveerde inzet
 • Goede kennis van de Duitse, Engelse en Nederlandse taal
 • Ski en/of snowboardervaring zijn van voordeel, maar niet verplicht
 • Minimale leeftijd van 18 jaar

Kinderbegeleider

Ben jij graag in de bergen, maar kan nog niet heel goed skiën of misschien zelfs helemaal nog niet? Wie weet is kinderbegeleider dan iets voor jou. Je geeft kinderen skiles tussen de leeftijd van 2-5 jaar oud. In de ochtend hebben de kinderen skiles en in de namiddag ga je dan met hen mee naar de kinderopvang. Daarbij krijg je een gratis interne opleiding bij Michi´s Schischule.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Goede kennis van de Duitse, Engelse en Nederlandse taal
 • Zelfstandigheid en stressbestendig
 • Volwassen en professioneel genoeg om in het buitenland te wonen en te werken
 • Minimale leeftijd van 18 jaar

Skiles

Meer weten en solliciteren?

Vind je een van deze functies interessant of wil je meer weten? Voor de bovenste drie functies kun je mailen met [email protected]

Werken in de Cin-Cin of bij de liften?

Wil je deze winter niet met kinderen of in de skischool werken en vind je werken in een bar of bij de liften leuker? Ook dat is mogelijk in het dorp. Zo zoekt bijvoorbeeld de bekende Cin-Cin après-ski bar nog personeel. Meer weten over het werken bij de liftmaatschappij van Gerlos? Op de website van Zillertal Arena vind je meer informatie.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in