Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vacatures in Gerlos: leuke banen in het dorp

Gerlos dorp

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil jij deze winter in de sneeuw doorbrengen? In het bekende wintersportdorp Gerlos zoekt de skischool nu naast skileraren ook drie andere medewerkers. Dus wil je een paar maanden naar het buitenland en houd je van wintersport? Lees dan even verder.

Een winter in Gerlos

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een winter in Gerlos doorbrengen geen straf is. Het dorp staat bekend om z’n levendige après-ski, maar dat is lang niet alles wat er te doen is. Sterker nog, er is veel meer te doen. Het uitgestrekte en afwisselende skigebied Zillertal Arena is zeer sneeuwzeker en daarom kun je van vroeg tot laat in het seizoen genieten van heerlijke pistes. Wil je een dagje niet de piste op? Dan kun je winterwandelen, langlaufen of bijvoorbeeld paardrijden met een waanzinnig uitzicht. De natuur in de zijdalen is ongekend mooi.

Vacatures bij de skischool

Voor deze winter zoekt de grootste skischool in het dorp (Michi’s Schischule) nog naar drie profielen. Nog geen plannen deze winter? Over twee maanden kun je al beginnen. Hieronder de vacatures. Voor alle drie de vacatures geldt dat je een fulltime dienstverband krijgt, een vast maandsalaris krijgt en gratis huisvesting.

Kidsclub medewerker (van 12.12.2021 tot 16.04.2022)

Ben jij een echte kinderliefhebber en heb je super veel geduld? Je bent creatief ingesteld, zit boordevol leuke ideeën en je hebt zichtbaar plezier in je werk?! Solliciteer dan nu voor kidsclub medewerker. De kinderopvang is gelegen op het Bergstation in het Zillertal Arena skigebied. De opvang is voor kinderen vanaf 1 jaar oud tot circa 4 jaar. De opvang is geopend van zondag tot vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. 

Wat wordt er van je verwacht?
Goede kennis van de Duitse, Engelse en Nederlandse taal
Zelfstandigheid en creativiteit
Relevante ervaring in het werken met/toezicht houden op kinderen
Volwassen en professioneel genoeg om in het buitenland te wonen en te werken 

Bureau medewerker (minimaal van 18-12-2021 tot 12-03-2022, het liefste tot einde seizoen; 16-04-2022)

Ter versterking van het team op het kantoor van de skischool zijn ze op zoek naar een gemotiveerde administratief medewerker/ster voor op het bureau. De hoofdtaak van een bureaumedewerker, is de verkoop van zowel ski- als snowboardlessen. Deze lessen gaan door in groepsverband of als een privéles. Er worden heel wat kinderskilessen verkocht, het begint al voor kids vanaf 2 jaar oud. De lessen worden verkocht via een skischool programma, ervaring met een computer is zeker van voordeel. Tevens moeten dagelijks de e-mails beantwoord worden, reserveringen worden verwerkt, gasten te woord worden gestaan aan de telefoon en komen er nog andere administratieve werkzaamheden bij kijken.

Wat wordt er van je verwacht?
Ervaring met computer en algemene administratieve werkzaamheden
Flexibele werkhouding en gemotiveerde inzet
Goede kennis van de Duitse, Engelse en Nederlandse taal
Ski en/of snowboardervaring is van voordeel, maar niet verplicht 

Au pair (van 01-12-2021 tot 16-04-2022)

Houd jij van een winter met sneeuw en ben je gek op kinderen, dan is dit de baan voor jou! De skischooleigenaar en zijn vrouw zoeken een leuke, flexibele meid die van aanpakken weet en die de verantwoordelijkheid op zich durft te nemen om te zorgen voor drie meisjes. Het is een Oostenrijks/Nederlands gezin met 3 kinderen van 10, 8 en 5 jaar oud. Ze wonen in het skidorp Gerlos in Tirol en zijn op zoek naar een au pair. Je onderkomen is apart van het gezin. Een rijbewijs is een vereiste voor deze functie. 

Meer weten en solliciteren?

Vind je een van deze functies interessant of wil je meer weten? Voor de bovenste twee functies kun je mailen met [email protected] Voor de au pair functie kun je mailen naar [email protected] Succes!

Werken in een hotel?

Wil je deze winter niet met kinderen of in de skischool werken en vind je werken in een hotel leuker? Ook dat is mogelijk in het dorp. Zo zoekt bijvoorbeeld het mooie 4*S Hotel Platzer nog personeel. Meer weten? Check hier de vacatures van het hotel.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in