Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vacatures in Gerlos: leuke banen in het dorp

Gerlos dorp

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil jij deze winter in de sneeuw doorbrengen? In het bekende wintersportdorp Gerlos zoekt de skischool nu naast skileraren ook andere medewerkers. Dus wil je een paar maanden naar het buitenland en houd je van wintersport? Lees dan even verder.

Een winter in Gerlos

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een winter in Gerlos doorbrengen geen straf is. Het dorp staat bekend om z’n levendige après-ski, maar dat is lang niet alles wat er te doen is. Sterker nog, er is veel meer te doen. Het uitgestrekte en afwisselende skigebied Zillertal Arena is zeer sneeuwzeker en daarom kun je van vroeg tot laat in het seizoen genieten van heerlijke pistes. Wil je een dagje niet de piste op? Dan kun je winterwandelen, langlaufen of bijvoorbeeld paardrijden met een waanzinnig uitzicht. De natuur in de zijdalen is ongekend mooi.

Vacatures bij de skischool

Voor deze winter zoekt de grootste skischool in het dorp (Michi’s Schischule) nog naar drie profielen. Nog geen plannen deze winter? Over een paar maanden kun je al beginnen, hieronder de vacatures. Voor alle drie de vacatures geldt dat je een fulltime dienstverband krijgt, een vast maandsalaris krijgt en gratis huisvesting. Wel moet je minimaal 18 jaar oud zijn!

Kidsclub medewerker

Ben jij een echte kinderliefhebber en heb je veel geduld? Je bent creatief ingesteld, je zit boordevol leuke ideeën en je hebt zichtbaar plezier in je werk?! Solliciteer dan voor kidsclub medewerker. De kinderopvang is gelegen bovenop de berg in de Zillertal Arena. De opvang is voor kinderen vanaf 1 jaar oud tot circa 4 jaar. De opvang is geopend van zondag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Goede kennis van Duitse, Engelse en Nederlandse taal
 • Zelfstandigheid en creativiteit
 • Relevante ervaring in het werken met/toezicht houden op kinderen
 • Volwassen en professioneel genoeg om in het buitenland te wonen en te werken

Receptiemedewerker/ster

Ter versterking van het team zijn ze ook opzoek naar een gemotiveerde administratief medewerker/ster voor op het kantoor. De hoofdtaak van een bureaumedewerker, is de verkoop van zowel ski- als snowboardlessen. Deze lessen gaan door in groepsverband of als een privéles. Er worden heel wat kinderskilessen verkocht. De lessen worden verkocht via een skischool programma. Ervaring met een computer is zeker een voordeel voor deze baan. Daarnaast moeten er email beantwoord worden, reserveringen verwerken, gasten te woord staan aan de telefoon en nog andere administratieve werkzaamheden.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Ervaring met computer en algemene administratieve werkzaamheden
 • Flexibele werkhouding en gemotiveerde inzet
 • Goede kennis van de Duitse, Engelse en Nederlandse taal
 • Ski en/of snowboardervaring zijn van voordeel, maar niet verplicht

Kinderbegeleider

Ben jij een echte kinderliefhebber en heb je super veel geduld en je weet hoe je jonge kinderen moet vermaken? Solliciteer dan voor kinderbegeleider. Als kinderbegeleider werk je uitsluitend met kinderen tot 6 jaar. Het is van voordeel als je een blauwe piste in sneeuwploeg kunt skiën, verder heb je geen officieel diploma voor skileraar nodig. Als kinderbegeleider geef je spelenderwijs aan kinderen les, welke voor een belangrijk deel zal bestaan uit entertainen. Je bent dus deels leraar en deels entertainer. In de namiddag werk je of in de kinderopvang of je geeft nog skiles.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Goede kennis van de Duitse, Engelse en Nederlandse taal
 • Zelfstandigheid en stressbestendig
 • Volwassen en professioneel genoeg om in het buitenland te wonen en te werken

Skiles

Meer weten en solliciteren?

Vind je een van deze functies interessant of wil je meer weten? Voor de bovenste drie functies kun je mailen met [email protected].

Werken in de Cin-Cin of bij de liften?

Wil je deze winter niet met kinderen of in de skischool werken en vind je werken in een bar of bij de liften leuker? Ook dat is mogelijk in het dorp. Zo zoekt bijvoorbeeld onder andere voor de Cin-Cin Partykeller nog personeel. Meer weten over het werken bij de liftmaatschappij Zillertal Arena? Op de website van Zillertal Arena vind je meer informatie.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in