Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top 10 familie vriendelijkste skigebieden van Europa

Archiefbeeld

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Van de week publiceerden wij al het artikel dat uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders het liefste met vrienden en familie op wintersportvakantie gaan. Skigebieden zijn uiteraard op de hoogte van deze behoefte en zorgen ervoor dat het skigebied zo familie vriendelijk is samengesteld. Hierbij moet je denken aan goede skischolen en kinderdag opvang, maar ook aan pistes waar kinderen op speelse wijze leren omgaan met heuvels en andere obstakels. Om een goed beeld te geven van de meest familie vriendelijkste skigebieden van Europa, heeft GoEuro.nl hier onderzoek naar gedaan.

Qua familie vriendelijkheid doet Frankrijk al jaren lang goede zaken. Toch zie je dat ook Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië mee gaan in deze trend, want zij zijn volgens het onderzoek ook onderdeel geworden van de top 10. Bekijk de lijst en uiteraard zijn wij erg benieuwd of jouw favoriete skigebied er tussen staat.

1 Adelboden, Zwitserland
2 Avoriaz, Frankrijk
3 Serre Chevalier, Frankrijk
4 Alta Badia, Italië
5 St. Anton am Arlberg, Oostenrijk
6 Seiser Alm, Italië
7 Zell am Ziller (Zillertal Arena), Oostenrijk
8 Nassfeld, Oostenrijk
9 La Plagne, Frankrijk
10 Tiroler Zugspitz Arena, Duitsland

Uiteraard zijn er altijd argumenten op te noemen waardoor jouw skigebied in deze top 10 moet staan. Toch is het altijd leuk om te zien dat elk onderzoek weer andere resultaten laat zien. De uitkomst van elk onderzoek is afhankelijk van de variabelen die zijn gebruikt. Ben jij het eens met dit onderzoek?

 

Benieuwd naar de top 10 duurste skigebieden van Europa? Bekijk ze hier!

Daarnaast hebben wij ook de top 10 goedkoopste skigebieden van Europa samengesteld. Die kun je hier bekijken!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in