Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl / Yvonne Muller

TIP: Koningsdag Launch Party vanuit huis met après-ski artiesten

Wintersportredacteur

Koningsdag 2020 is er eentje die je bij zal blijven. Dit jaar feesten we niet massaal in het oranje in de steden, gaan we niet langs vrijmarkten en blijven de Amsterdamse grachten rustig. Maar dat betekent niet dat Koningsdag zonder feest hoeft te verlopen. Voor iedereen die van wat gezelligheid houdt, is er vanmiddag de Koningsdag Launch Party, met vele artiesten die je kent vanuit de après-ski. Kijken dus!

Koningsdag Launch Party

“Als de fans niet naar de artiest kunnen komen, brengen we de artiest naar de fans.” Dat is het motto van NLmuziek.nl deze Koningsdag. Een aantal prominente partijen uit de muziek en evenementen scene werken samen om er een feestje van te maken vanmiddag. Vanaf 15.30u komen vier uur lang de gezelligste Nederlandse artiesten voorbij. Zij laten je swingen in je eigen woonkamer of tuin. Via NLmuziek.nl, via Facebook of YouTube zijn de optredens te bekijken. Inschakelen en lekker meebrullen dus!

Après-ski artiesten

De line-up van de Koningsdag Launch Party is ontzettend lekker. De onderstaande artiesten treden op en zoals je ziet zijn dat niet de minste. Veel van hen hoor je ook zeker in de après-ski. Natuurlijk ken je Immer Hansi van z’n regelrechte après-ski hit “Reünie”, wat misschien wel dé wintersporthit van dit jaar is. Maar ook Tim Schalkx is een bekende uit de Oostenrijkse après-ski. Elke wintersportweek is hij bijvoorbeeld in Gerlos en Westendorf te vinden. Ook Snollebollekes, Marco Kraats en de Alpenzusjes behoren tot de echte après-ski toppers en natuurlijk zingen we ook de nummers van Tino Martin en George Baker luidkeels mee in de kroeg. Kortom, het wordt gezellig!

René FrogerAnita MeijerAlpenzusjes
Tino MartinGeorge BakerJoël Borelli
Paul de LeeuwRuth JacottDanny Froger
SnollebollekesEdsilia RombleyFientje
Jeroen van der BoomSamantha SteenwijkDJ Maurice
Gerard JolingFrank van EttenGents
Emma HeestersWesley KleinEdwin van der Toolen
Kenny BWilbert PigmansTim Schalkx
Frans DuijtsDanny NicolayMarco Kraats
John WestQuincyFeestteam
Lange Frans & Michael BryanDries RoelvinkImmer Hansi

Koningsdag thuis

Kleed je vast in het oranje, hang de vlag uit en schakel op tijd in vanmiddag. Of het net zo gezellig wordt als normaal is de vraag, maar dankzij NLmuziek.nl zit de sfeer er vanmiddag in ieder geval goed in. Bovendien kun je deze Koningsdag gewoon naar de koelkast lopen en hoef je niet met blikken lauw bier door de stad te zeulen! Leve de Koning!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in