Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Wordt dit dé après-ski hit van 2020?

Wintersportredacteur

We hebben weer een knaller van een après-ski hit voor je gevonden! Wat ons betreft zou dit zomaar eens dé après-ski hit van 2020 kunnen worden. De hit heeft namelijk alles in huis wat een goede après-ski hit nodig heeft: meezingbaar, dansbaar en bierdrinkbaar.

IMMER HANSI – Reünie (Après Ski)

Ken je het nummer Reünie van Snelle? Dat tijden op #1 heeft gestaan in de Nederlandse Top 40? Van de originele versie is nu een après-ski variant gemaakt, gezongen door niemand minder dan IMMER HANSI. We worden niet alleen vrolijk van de hit, maar ook van de clip.

Kijk mee en luister! Gaat dit ‘m worden, denk je?

Ook een kanshebber

Een andere kanshebber is ‘We hebben nooit genoeg’ van Tim Schalkx. Een nummer dat je binnen een mum van tijd meezingt en waar je lekker op kunt dansen. In de video hieronder is het nummer te beluisteren. Wat vind jij ervan?

Nog meer après-ski hits

Natuurlijk is je après-ski avontuur niet compleet met slechts twee hits. Uiteraard hebben we daar ook meteen de oplossing voor. Bijvoorbeeld de top 10 beste après-ski hits aller tijden of de top 10 foute après-ski hits. Wil je alles in één bundel luisteren? Volg dan nu de Skiinformatie après-ski playlist op Spotify.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in