Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tim Schalkx lanceert nummer over après-skiloze winter

Wintersportredacteur

Wat hadden we graag in de après-ski gestaan deze winter. En wij zijn niet de enige die zo denken. Tim Schalkx heeft er zelfs een nummer over geschreven. Vandaag lanceerde hij het nummer ‘Ik Wil Weer Met Je Naar De Après Ski’, waarin hij zingt over deze après-skiloze winter.

Op onze redactie zijn we allemaal gek van skiën en snowboarden, maar we zijn ook zeker niet vies van een lekker drankje na een dag op de pistes. We missen dus naast het skiën ook zeker de après-ski. Even gezellig de dag doorspreken, slap lullen over van alles en nog wat en ongegeneerd meezingen met wat makkelijke teksten, wij houden ervan. Daarom zingen we ook lekker mee met Tim Schalkx.

Tim Schalkx – Ik Wil Weer Met Je Naar De Après Ski

“Ik wil weer met je naar de après-ski, want ik mis de lol en energie. Ik wil weer met je naar de après-ski, de allermooiste tijd en vakantie.” Dit zijn de eerste zinnen van het nieuwe nummer van Tim Schalkx en in die woorden kunnen we ons helemaal vinden. Breng maar terug die tijd dat we in skikleding kunnen feesten! De onderstaande video is de clip van het nummer. Geniet je even mee? De oplettende kijker heeft delen van de video misschien al eens voorbij zien komen in video’s die wij gemaakt hebben.

Nog eens luisteren

Wil je het nummer niet via YouTube luisteren, dan kan dat ook op andere manieren. In de auto is Spotify toch makkelijk vinden wij, of voor de Apple fanaten is Apple Music misschien de betere optie. Ook beluister je het nummer via Deezer, Souncloud of Amazon. Genoeg mogelijkheden om weer weg te dromen naar de après-ski dus.

Après-ski playlist van Skiinformatie

Wil je wel après-ski muziek luisteren, maar ga je voor de echte knallers van de afgelopen jaren? Zorg dan dat je onze Skiinformatie playlist volgt met de beste après-ski nummers aller tijden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in