Nieuwsalert per mail ontvangen

Tile Bluetooth tracker nu ook voor wintersport

Ken je dat? Heb je lekker in het restaurant een wiener schnitzel zitten eten, heb je geen idee meer waar je ski’s staan. Vervolgens zit er niks anders op dan alle rekken langs te lopen om ze terug te vinden. Gelukkig is hier een oplossing voor. Met de nieuwe trackers van Tile vind je namelijk eenvoudig je ski’s terug.

Tile

Tile is een Bluetooth tracker die je eenvoudig aan je spullen kunt bevestigen. Hierdoor kun je deze gemakkelijk terugvinden als je deze kwijt bent geraakt. De Bluetooth tracker heb je in verschillende soorten, waardoor er eigenlijk altijd wel eentje is die je aan je spullen kunt bevestigen.

 

Tile Pro Series voor wintersport

Voorheen had de producent al twee andere modellen, nu komen ze met het nieuwe model, de Tile Pro Series. En juist deze variant is interessant voor de wintersport. Dit komt doordat deze waterbestendig is tot 1,5 meter. Hierdoor maakt het niets uit als hij in de sneeuw terecht komt. In je jas, aan je handschoenen, aan je materiaal, het is allemaal geen enkel probleem. Verder heeft dit model een Bluetooth bereik van 60 meter. Mocht dit te weinig zijn doordat je spullen buiten dit bereik liggen, dan kun je deze eenvoudig terug vinden met de route via de app op je telefoon.

Voordelen

Wij zien de voordelen van de Bluetooth trackers op wintersport wel. Tijdens de hectische skidag raak je sneller dingen kwijt dan thuis en over het algemeen je ook snel waardevolle spullen kwijtraken op wintersport.

Welk maatje is altijd zijn spullen kwijt en moet deze gadget echt hebben?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in