Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Sound Escape Festival: nieuw event in Kitzbühel met Pasen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Volgend weekend is de eerste editie van Sound Escape Festival, een nieuw muziekfestival in Kitzbühel. Op de berg en in het dal zullen verschillende artiesten optreden tijdens de Paasdagen (van 30 maart tot 1 april 2024). Op 14 verschillende locaties kun je muziek luisteren, dansen en feesten in KitzSki.

Sound Escape Festival in Kitzbühel

Rond de 40 dj’s komen optreden in Kitzbühel met Pasen. Drie dagen lang is het een groot feest in het skigebied. De liften blijven extra lang open voor alle wintersporters om ook de locaties op de berg te kunnen bereiken. Op zo’n 14 verschillende plekken in het skigebied op de berg en in het dal wordt er muziek gedraaid door dj’s. De locaties worden via Instagram één voor één bekendgemaakt! De toegang is helemaal gratis en het event begint 30 maart om 11.30 uur op de Hahnenkamm. Het hoofdpodium is in de binnenstad van Kitzbühel. Tot 22.00 uur kun je dagelijks genieten van muziek.

De line-up

Welke muziek je kunt verwachten? De line-up is al bekend en deze bestaat vooral uit dj’s. Tijdens dit event in Kitzbühel staat elektronische muziek centraal!

Programma Sound Escape Festival

Meer evenementen in maart/april

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in