Top of the Mountain Spring Concert Ischgl

14 apr 2024

Ischgl, Oostenrijk

Het einde van het skiseizoen wordt dubbel gevierd in Ischgl. Eerst begin april met het Top of the Mountain Spring Concert en daarna nog eens eind april met het Top of the Mountain Closing Concert. Genoeg redenen dus om in april af te reizen naar Ischgl!

Wat je kunt verwachten van Top of the Mountain Spring Concert?

Naast de opening, easter en closing editie is er in de lente ook nog een editie van de Top of the Mountain Concerten. Het Top of the Mountain Spring Concert wordt jaarlijks begin april georganiseerd. Dit is een tijd waar het vaak heerlijk zonnig, al iets warmer en prachtig is in de bergen. Op het concert treedt ieder jaar een grote artiest op. Namen zoals Sido en Simply Red hebben de afgelopen jaren opgetreden. Wie hoop jij dat er dit jaar op het podium staat?

Naast dit concert is er ook Spring Blanc in april in Ischgl. Een maand vol wintersport, culinaire hoogtepunten en muzikale hoogstandjes. In april is het een en al feest in Ischgl!

Data & tijden

De definitieve datum van het event is 14 april 2024! Dit jaar komt Andreas Gabalier het feestje starten tijdens dit event.

Wintersport in Ischgl

Naast het concert moet er natuurlijk ook geskied worden. Dat kan gelukkig prima! De Silvretta Arena Ischgl – Samnaun biedt toegang tot 239 km aan pistes in zowel Oostenrijk als Zwitserland. Met het merendeel van de pistes boven de 2000 meter is dit gebied onwijs sneeuwzeker. In het Oostenrijkse dorp Ischgl kan alles. Van goede après-ski tot aan lekker winkelen.

Naar Top of the Mountain Spring Concert

Reizen naar Ischgl

Het is ongeveer 900 kilometer van Utrecht naar Ischgl in Oostenrijk. Met de auto doe je daar ongeveer 10 uur over, als je niet in een file terecht komt. Ischgl ligt helemaal in het zuidwesten van Oostenrijk vlak bij de Zwitserse grens, je hebt dus wel een vignet nodig om hier te komen. Het skigebied Silvretta Arena is dan ook grensoverschrijdend, hier kun je skiën in zowel Oostenrijk als Zwitserland.

Wil je liever vliegen? Dan kun je het vliegtuig pakken naar Innsbruck, dit is de handigste optie. Vanaf Innsbruck is het nog ruim een uur rijden naar Ischgl. Dat kun je doen door een auto te huren of door de afstand af te leggen met een taxi, trein of shuttlebus. Met de trein doen je over dit stuk ongeveer twee uur. Uitstappen kun je het beste bij treinstation Landeck-Zams. Vanaf daar heb je nog een busrit nodig om in Ischgl aan te komen. Naar Innsbruck kun je ook reizen met de trein.

Verblijven in Ischgl

› Verblijf in Ischgl via Summit Travel vanaf € 585,- per persoon in winter 2023/2024
› Meerdere accommodaties beschikbaar via Snowtrex in het Oostenrijkse skigebied
› Aantrekkelijke accommodatie in de Silvretta Arena via Sunweb

Alle Top of the Mountain Concerten

Top of the Mountain Opening Concert
Top of the Mountain Easter Concert
Top of the Mountain Closing Concert

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in