Snowbombing Mayrhofen

08 apr 2024

Mayrhofen, Oostenrijk

In het dorp en op de pistes van Mayrhofen wordt elk jaar een groot feest georganiseerd. Snowbombing is voor de echte festivalliefhebbers die ook van wintersport houden! Met verschillende podia verdeeld over het hele skigebied en het dorp kun je vijf dagen lang losgaan en genieten van de mooiste vakantie van het jaar! Meer weten? Lees en kijk snel verder!

Wat je kunt verwachten van Snowbombing Mayrhofen?

Je dagelijkse planning tijdens Snowboming in Mayrhofen is gevuld met alleen maar leuke dingen. Elke dag kun je uitgeslapen beginnen met skiën op de pistes boven het dorp. In de middag begint het feest en kun je van 12.00 tot 16.00 uur terecht op de berg voor activiteiten. Daarna gaat het feest nog door in het dorp tot ongeveer 6.00 uur in de ochtend!

Op de berg kun je terecht bij: het Snowpark Terrace, de Mountain Stage, Rompa’s Reggae Shack, Mountaintop Brunch and de Penken Terrace. Naast alleen maar muziek luisteren en dansen is hier ook de ruimte voor ontspanning, yoga en natuurlijk heerlijk eten. Later op de dag kun je bij meerdere locaties in het dorp terecht: de Forest Party, de Street Party, de Racket Club, het Brück’n Stadl en het Fun Haus.

Data & tijden

Aankomende winter is het event van 8 tot 13 april 2024!

Wintersport in Mayrhofen

Mayrhofen is geen onbekende wintersportplaats bij Nederlanders. Met ruim 130 geprepareerde pisteskilometers, vele liften en mogelijkheden is dat ook niet zo gek. Samen met Finkenberg en Lanersbach vormt Mayrhofen een deelskigebied dat onderdeel is van Zillertal 3000 (202 km in totaal). Het moderne skigebied heeft voornamelijk rode pistes en is sneeuwzeker door de pieken: Penken, Horberg, Rastkogel en Eggalm. Ook zijn er verschillende zwarte pistes voor gevorderden en brede, blauwe pistes voor beginners. De sfeer in Mayrhofen is altijd top! Er zijn tal van bergrestaurants en gezellige après-ski mogelijkheden om je hier te vermaken.

Wintersport Mayrhofen

Naar Snowbombing

Reizen naar Mayrhofen

Met de auto ben je zo’n 10 en een half uur bezig om naar Mayrhofen te komen vanaf Utrecht. Je moet ruim 950 kilometer overbruggen en bent dus wel een tijdje onderweg. Je kunt vanuit Nederland rijden via Neurenberg of Stuttgart, de keuze is aan jou. Denk wel aan het vignet Oostenrijk als je onderweg bent met de auto. Deze heb je nodig om veel snelwegen in Oostenrijk.

Met het vliegtuig of met de trein kun je ook reizen naar Mayrhofen! Vliegen kun je het beste op Innsbruck, deze vluchthaven is het meest gunstig. Vanaf Innsbruck heb je nog maar een ritje van ruim een uur voor je met een huurauto. Met de trein doe je over dit laatste stuk bijna twee uur. Helemaal met de trein naar Oostenrijk? Dat kan onder andere met de ÖBB Nightjet of een andere treinverbinding. Wel ben je iets langer onderweg, gemiddeld is het zo’n 15 uur met het openbaar vervoer naar Mayrhofen. In Mayrhofen ligt een treinstation, dit is je eindstation!

Verblijven in Mayrhofen

Bekijk alle mogelijkheden qua verblijf in het Zillertal van Summit Travel
Snowtrex biedt accommodaties vanaf € 539,- per persoon
Boek een eigen huisje bij Chalet.nl vanaf € 443,- per persoon inclusief skipas

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in