Top of the Mountain Easter Concert Ischgl

20 apr 2025

Ischgl, Oostenrijk

Ook tijdens de paasdagen kun je losgaan in Ischgl bij een van de bekendste concerten in de Alpen. Het Top of the Mountain Easter Concert wordt jaarlijks georganiseerd midden tussen de bergen boven Ischgl. De paaseditie van dit event is altijd een groot succes! Ben jij er bij de volgende editie bij?

Wat je kunt verwachten van Top of the Mountain Easter Concert?

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt het concert jaarlijks bovenop de berg plaats. Het podium van dit concert ligt op 2320 meter hoogte op de Idalp. Naast feesten heb je hier ook toegang tot de 239 pistekilometers van de Silvretta Arena. Het seizoen in dit skigebied duurt tot vaak tot mei en dankzij de hoogte zijn de pistes nog in perfecte conditie tijdens het concert.

Data & tijden

De datum van de paas-editie van dit event is 20 april 2025!

Wintersport in de Silvretta Arena – Samnaun

Skigebied Silvretta Arena Ischgl – Samnaun is een groot en grensoverschrijdend skigebied. Je hebt hier toegang 239 km aan pistes die zich in zowel Oostenrijk als Zwitserland bevinden. Omdat het merendeel van de pistes boven de 2000 meter ligt, is het skigebied ontzettend sneeuwzeker. Laat moeder natuur het toch afweten, dan zijn er meer dan voldoende sneeuwkanonnen om dat op te vangen. Het skiseizoen duurt daarom doorgaans van november tot mei.

Naar Top of the Mountain Easter Concert

Reizen naar Ischgl

Het is ongeveer 900 kilometer van Utrecht naar Ischgl in Oostenrijk. Met de auto doe je daar ongeveer 10 uur over, als je niet in een file terecht komt. Ischgl ligt helemaal in het zuidwesten van Oostenrijk vlak bij de Zwitserse grens, je hebt dus wel een vignet nodig om hier aan te komen. Het skigebied Silvretta Arena is dan ook grensoverschrijdend, hier kun je skiën in zowel Oostenrijk als Zwitserland.

Wil je liever vliegen? Dan kun je het vliegtuig pakken naar Innsbruck, dit is de handigste optie. Vanaf Innsbruck is het nog ruim een uur rijden naar Ischgl. Dat kun je doen door een auto te huren of door de afstand af te leggen met een taxi, trein of shuttlebus. Met de trein doen je over dit stuk ongeveer twee uur. Uitstappen kun je het beste bij treinstation Landeck-Zams. Vanaf daar heb je nog een busrit nodig om in Ischgl aan te komen. Naar Innsbruck kun je ook reizen met de trein.

Verblijven in Ischgl

› Verblijf in Ischgl via Summit Travel vanaf € 585,- per persoon
› Meerdere accommodaties beschikbaar via Snowtrex in het Oostenrijkse skigebied
› Aantrekkelijke accommodatie in de Silvretta Arena via Sunweb

Alle Top of the Mountain Concerten

Top of the Mountain Opening Concert
Top of the Mountain Spring Concert
Top of the Mountain Closing Concert

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in